Jste připraveni na svátek všech zamilovaných?

Už víte jakou kytici pořídíte své milé? A co ji letos potěšit něčím trvalejším? Vyberte si z naší stálé nabídky něco, co za týden neuschne. Tyto dárky si vaše milá užije po celý rok a vy zabodujete. Jestli hledáte inspiraci, podívejte se na náš výběr.

 

KARTÁČE NA ROZČESÁVÁNÍ VLASŮ – TANGLE TEEZER

Co je při mytí vlasů nejvíce otravné? Nejedna žena řekne, že rozčesávání. Díky kartáči Tangle Teezer to již vaši drahou polovičku trápit nemusí. Kartáče mají flexibilní štětiny, které zabraňují zacuchání a poškození vlasů. V nabídce najdete verzi i pro pány. 😉

 

OLEJOVÉ PÉČE

Krásné vlasy jsou zdravé vlasy. Tyto olejové péče se o vlasy maximálně starají. Chrání je a dodávají lesk. Vaše milá už nebude chtít nic jiného!

 

ELEKTRONICKÉ HRAČKY

Hračky, které žena využije každý den…a neomrzí. 😉 Kvalitní výrobky v krásném designu potěší každou ženu. Ať už vyberete fén nebo žehličku na vlasy, můžete si být jisti, že nešlápnete vedle.

 

PRO MUŽE

Ať už pro svého milého vyberete maličkost ve formě hřebenu na vlasy, stylingového přípravku nebo něco většího jako například holicí strojek, můžete se spolehnout na kvalitu, funkčnost a líbivý design. Úspěch zaručen!

Podívejte se na náš konkrétní výběr a nechte se inspirovat.

A co máte v plánu darovat vy? 🙂

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *