Bonusový systém pro profesionály

Vás, profesionálů, kteří s námi spolupracujete, si vážíme a rádi bychom i vás odměnili za vaši věrnost. Proto jsme připravili bonusový systém, určený pro profesionály registrované na našem e-shopu a zároveň mající schválenou profesionální spolupráci. V rámci tohoto systému můžete za své nákupy dostat hodnotné produkty, které se vám budou hodit jak v salonu, tak doma. Jaké? Podívejte se na celkový přehled a zapojte se už dnes!

Jak se zapojit?

Pokud jste u nás registrovaný/á a splňujete podmínky bonusového systému uvedené níže, automaticky jste do systému zařazen/a. Pokud jste u nás jako profesionál/ka ještě nenakupoval/a, zaregistrujte se a zažádejte o profesionální spolupráci. (Postup zde.) Do systému pak budete zařazen/a, a to kdykoli v průběhu období platnosti bonusového systému (1. 6. 2020 do 31. 8. 2020). Nemusíte se bát vyšších hodnot nákupu, vaše objednávky se v době platnosti systému sčítají! Vy tak klidně dosáhnete nejvyšší hodnoty i dárku nebo si vyberete dárků více. Pročtěte si také nejčastější dotazy a odpovědi a seznamte se s tímto systémem na konkrétních příkladech.

FAQ

  • Jak se zaregistruji, abych se mohl zapojit do bonusového systému?

Na našich stránkách www.svetkadernictvi.cz najdete v pravém horním rohu „Můj účet“. Když na text kliknete, zobrazí se vám nabídka, kde najdete i možnost registrace. Zvolte tuto možnost a vyplňte požadované údaje.

  • Jak zažádám o profesionální spolupráci?

Vyplňte žádost o profesionální spolupráci, kterou najdete zde. O výsledku vás budeme co nejdříve informovat.

  • Je podmínkou zapojení se do systému živnostenský list v oboru kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra a podobné?

Ano, je to podmínka.

  • Lze výhody mezi sebou kombinovat? Mohu si vybrat libovolný produkt z bonusového systému? Můžete mi ukázat konkrétní příklad?

Hana nakoupila 3. 6. 2020 za 15.000,-. 10. 7. 2020 pak nakoupila znovu a to za 25.000,-. Celková hodnota jejích objednávek v platném období je 40.000,-.

1. možnost: Hana si chce vybrat 2x ze 4. kategorie a 2x z 5. kategorie. Takže chce mít doma oba strojky (4a i 4b) a z další kategorie kartáče (5b) a strojek (5a).

2. možnost: Hana si chce vybrat 1x ze 3. kategorie, např. vysavač (3a) a 2x z 5. kategorie, např. hřebeny (5b), tedy chce obdržet 2x stejnou odměnu z 5. kategorie.

Je to možné? Ano, je.

  • Musím udělat jednu objednávku, která bude mít takovou hodnotu, v jaké bych chtěl dárek?

Ne, nemusíte. Můžete udělat objednávek několik a jejich hodnoty pak sčítat.

  • Když mám objednávku za 150.000,-, jaké bonusy mohu čerpat?

Můžete si vybrat dárek z více kategorií. Podmínkou je splnit vždy částku v dané kategorii. Například si můžete vybrat tuto kombinaci dárků:  1a, 2b; 5x 3b; 10x 4b, atd.

  • Mohu nakoupit a počítat si uhrazené částky do bonusového systému za libovolné produkty na vašem e-shopu?

Ano, nákup není omezen výběrem určitého typu produktu, máte naprosto volnou ruku.

  • Mohu si k objednávce i tak zvolit dárek který máme v dárkovém systému u vytvoření objednávky a navíc čerpat odměny v bonusovém systému?

Ano, můžete.

  • Co se stane, když v daném období budu některé zakoupené produkty reklamovat? Mám stále nárok na odměnu v bonusovém systému?

Reklamace zboží nemá na odměnu v bonusovém systému vliv, pakliže nedošlo ke vrácení peněz zpět k vám. Pokud bylo zboží opraveno nebo vyměněno za nový kus, uhrazená částka se vám stále do bonusového systému započítává. Pokud zboží reklamujete po platnosti daného bonusového období, ve kterém jste odměnu čerpali a zároveň je vám vrácena finanční částka, povinnost vracet odměnu se na vás nevztahuje.

  • Mohu získat odměny i po uplynutí platnosti bonusového systému?

Ne, to možné není. Do systému se zahrnují vždy částky uhrazené v daném období a za ty je možné si pak vybrat odměny. Započítávání částek uhrazených mimo toto období není možné. Pokud si také dárek do 15.10. 2020 nevyberte a nebudete reagovat na naši výzvu s vaším konkrétním výběrem, možnost vybrat si odměnu propadá. Po 15. 10. 2020 již není možné si odměnu nárokovat.

  • Jakým způsobem proběhne vyhodnocení bonusového systému? Jak mě budete kontaktovat?

Po skončení platnosti bonusového systému pro dané období, tzn. po 31. 8. 2020, v období od 28. 9. 2020 vás budeme kontaktovat emailem s výzvou, abyste si vybrali odměnu za uhrazenou částku. Do 15. 10. 2020 pak budeme čekat vaši odpověď s konkrétním výběrem odměny.

  • Kdy a jakým způsobem obdržím vybrané produkty z bonusového systému.

Vybrané odměny budeme odesílat po vyhodnocení daného období a obdržení vašeho konkrétního výběru emailovou komunikací. Reálně tedy budou odměny odesílány po 15. 10. 2020.

  • Na koho se mohu obrátit, když mám dotazy?

Kontaktujte nás této emailové adrese: info@svetkadernictvi.cz a tel. čísle 566 440 091 nebo 566 440 098.


Podmínky pro účast v Bonusovém systému pro profesionály

  1. Bonusový systém pro profesionály je určen pro profesionály registrované v našem e-shopu www.svetkadernictvi.cz nebo www.svetkadernictvi.sk a mající schválenou profesionální spolupráci. (dále jen „profesionál“)
  2. Systém je v platnosti od 1. 6. 2020 do 31. 8. 2020. Vyhodnocení bude probíhat v období od 28. 9. 2020.
  3. Bonusový systém je rozdělen na 5 stupňů, z nichž ke každému přináleží odměna. Tyto odměny si vyhrazuje zvolit organizátor, tzn. Detail – Hair style s.r.o.. Organizátor si také vyhrazuje právo tyto odměny v průběhu změnit. Každý stupeň zahrnuje částku, kterou je profesionál povinen uhradit za vyfakturované a nevrácené objednávky v daném období (1. 6. – 31. 8. 2020). Do celkové částky mohou být přičteny pouze objednávky uhrazené do 31. 8. 2020. Za celkovou částku uhrazenou v období platnosti systému profesionálovi náleží odměna dle stupně, kterého uhrazenou částkou dosáhl. Systém není limitován počtem objednávek, hodnoty všech objednávek v daném období se sčítají. Profesionál je oprávněn si vybrat jednu, dvě i více odměn, pakliže na ně má nárok, tedy splnil všechny podmínky (uvedeno výše), pro každý stupeň vybrané odměny.
  4. Objednávky, na které je vytvořena speciální cenová individuální nabídka, nebudou zahrnuty do systému.
  5. Ceny budou profesionálovi zaslány až po vyhodnocení, tedy po platném období do 31. 8. 2020 a to v období od 15. 10. 2020.
  6. Organizátor, tzn. Detail – Hair style s.r.o. si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky bonusového systému pro profesionály.
Publikováno v Provozní informace, Soutěže

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *