Condition Culture – korunka krásy pro každou ženu

Jednoho dne se sestry Alex a Donya Litowitz rozhodly rozbít americký stereotypní život žen a vdechnout jim do života novou jiskru v podobě exkluzivních šperků. Značku Condition Culture založily v roce 2010 a od té doby se pyšní na předních stránkách módních časopisů, přehlídkových molech a v obchodech ve více než 25 zemích světa. Ideologie značky je prostá, doplňky mají za úkol vyjadřovat a reprezentovat nositelku. Ať už se jedná o doplněk zvolený na svatbu, večírek či každodenní život, vždy vyjádří styl majitelky. Z toho důvodu jsou šperky značky Condition Culture tak rozmanité, od jemných decentních doplňků do vlasů, až po extravagantní mohutné náramky ze kterých nespustíte pohled. Klade se také velký důraz na pečlivost, každý kamínek je ručně vkládán a šperky prochází přísnou kontrolou kvality, než budou dopraveny za obchodní pulty a do kadeřnických salonů. Šperky Condition Culture jsou výjimečným kouskem a korunkou krásy každé nositelky.

 

Kolekce Tassel

Condition Culture Tassel čelenka do vlasů - BOURBONCondition Culture Tassel čelenka do vlasů - CHAMPS

Kolekce je inspirována bouřlivou dobou 20. let a jsou módním doplňkem mnoha žen po celém světě. Řada se vyznačuje ručně vyrobenými šperky pro odvážné ženy, které chtějí být originální. Šperky mají jako základ pravou kůži, která je bohatě zdobena korálky, flitry, kamínky různých velikostí, řetízkem a kovem.

Zobrazit video
Pro zobrazení videa přímo na stránce je nutné souhlasit s analytickými cookies.
 Nastavení cookies

Tassel Tattoos

Tassel Tattoo je originální smývatelný šperk na tělo s metalickými odlesky ve zlatých, stříbrných, červených a zelených barvách. Ideální doplňek pro vaše tělo zejména v letních měsících.

Condition Culture Tassel Tattoos GOODNESS - šperk na tělo

Nahlédnětě do naší rozmanité nabídky doplňků značky Condition Culture a nebojte se vyjádřit Váš styl.

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *