Foukací kartáče Speed XL od Olivia Garden

Představte si ten skvělý pocit dokonale upravených a vyfoukaných vlasů, jako když jste se zrovna vrátili od kadeřníka.
S novou řadou profesionálních nahřívacích kartáčů na vlasy Olivia Garden si přesně toto můžete dopřát i v pohodlí Vašeho domova.

Také nemáte rádi, když ráno strávíte v koupelně příliš mnoho času? NanoThermic + Ion kartáč Olivia Garden Vám zpříjemní Vaši péči o vlasy, a zároveň urychlí přípravu Vašeho účesu, ať už na zvláštní příležitost nebo na běžný pracovní den. Ve srovnání se standardní velikostí ostatních kartáčů Olivia Garden NanoThermic + Ion je tělo kartáče prodlouženo o 3 cm, a tím se doba sušení sníží o 25%.

Profesionální nahřívací kartáče na vlasy Speed XL urychlují styling vlasů, a to hned z několika důvodů. Extra dlouhé patnácti centimetrové tělo kartáče a velké otvory umožní větší proudění vzduchu, což znatelně zkrátí délku sušení vlasů. Speciální technologie Tourmalinelon dodá Vašim vlasům oslnivý lesk a zabrání nepříjemnému elektrizování vlasů.

Další technologie

  • antibakteriální ochrana
  • unikátní vlnité žáruvzdorné štětiny jsou šetrné k vlasům i pokožce hlavy
  • ergonomicky tvarovaná protiskluzná rukojeť

Pro každou délku a typ vlasů je vhodný jiný průměr kartáče, proto má Olivia Garden v nabídce 5 velikostí od 25 mm do 65 mm. Kartáče Olivia Garden patří mezi oblíbené výrobce pomůcek pro úpravu vlasů a mnoho z nás má již od této značky nějaký produkt v kadeřnictví nebo své domácnosti.

Náš tip:

K usnadnění práce s Vašimi vlasy vyzkoušejte výsuvný hrot na rozdělování vlasů nebo pěšinky.


Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *