Jak na krásné vlasy v zimním počasí

V zimě musí vlasy vydržet velké extrémy. Vlhké, chladné nebo mrazivé počasí venku a suché ovzduší uvnitř budov dává vlasům zabrat. Když na ně nasadíme ještě čepici, ztratí svoje poslední zbytky objemu. Vlasy mohou být přesušené, krepaté, bez lesku a objemu. Často nás trápí i více problému zároveň. Bez kvalitních pomocníků se proto neobejdeme. Vybrali jsme pro vás několik typů výrobků, které pomohou udržet vlasy ve formě i v tomto nepříznivém počasí.

Chybí vám objem?

Pokud máte jemné vlasy, které jen obtížně drží objem, v tomto ročním období je boj o jejich formu o to těžší a vy už možná propadáte zoufalství. Použijte silný kalibr ve formě kompletní péče. Vyzkoušejte např. šampon pro objem jemných vlasů od značky Kérastase, Loréal, Paul Mitchel, Mila nebo Matrix Biolage. Doplňte je odpovídající péčí, maskou či dalšími přípravky a dosáhněte profesionálních výsledků, za které by se ledajaký kadeřník nemusel stydět.

Vlasy jsou krepaté…

Pokud máte vlnité vlasy, jistě se snažíte udržet jejich přirozenou krásu. Vlnité vlasy však mají ve vlhkém prostředí sklon ke krepatění. Účinnými spojenci v boji s krepatěním vlasů je řada pro vlnité a kudrnaté vlasy od značky Redken nebo Moroccanoil. Obsahují účinné látky, které vlny definují a dodávají vlasům hydrataci a lesk.

Vysušené vlasy?

Mráz, vysušené ovzduší a neustálé změny působí na vlasové vlákno jako houba, která z něj vysává hydrataci. Vlasy jsou pak vysušené a bez života. Základem v péči je dobrá volba šamponu a dalších přípravků, které vlasy dokážou ochránit a vyživit. Vhodné přípravky využijete z řady Loréal  Nutrifier, Wella Invigo Nutri-Enrich, Kérastase Nutritive nebo Matrix Advanced KeratinDose.

Vlasy se lámou a jsou křehké…

Suchý vzduch a nízké teploty mohou způsobit nejen dehydrataci vlasů, ale také jejich křehkost a lámání konečků. Pro udržení krásných vlasů můžete kromě vlasové kosmetiky zvážit i doplnění vitamínů, které jsou pro vlasy prospěšné. Vitamíny na vlasy podporují růst vlasů a zlepšují jejich strukturu, pevnost a pružnost. Mezi klíčové vitamíny, které podporují zdraví vlasů a jejich růst patří Biotin (vitamín B7), vitamíny A, C, E, D, železo a zinek.

Nestíháte?

Určitě to znáte. Budík zvoní už potřetí a vy se nemůžete zpod peřiny dostat ven na světlo. Práce ale nepočká a upravený vzhled je pro vás nutností. Právě pro vás jsou vytvořeni pomocníci ve formě suchého šamponu, který absorbuje mastnotu, osvěžuje zplihlé vlasy a dodává jim přirozený objem.  Mezi novinky v našem sortimentu patří suchý šampon od značky Wella a Loréal.

Zimě a zdravým vlasům zdar!

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *