Jeden pomocník pro všechny Vaše já!

Muži mají rádi jednoduchost, nepotřebují tolik produktů jako ženy a hravě si vystačí s jedním multifunkčním pomocníkem, který jim vykoná přesně ten look, který zrovna chtějí. Toho docílíte se zastřihovačem BaByliss Men X-10 Multi Trimmer s různými nástavci.

Výhody tohoto zastřihovače? Je jich hned několik.

  1. Strojek je příjemný do ruky, kompaktní a lehký, manipulace s ním je tak velmi jednoduchá. V koupelně jej můžete mít uložený v nabíjecím stojánku spolu s přehledně srovnanými nástavci. Díky tomu máte strojek hned po ruce a je kdykoli připravený k akci.
  2. Zastříhovač má extra tvrdé, odolné a samolubrikační nerezové čepele, díky čemuž oholí i ty nejneposlušnější chlupy, které se kroutí do všech stran.
  3. Strojek je vodotěsný, a tak můžete nástavce a hlavice strojku čistit pod vodou a zbavit se tak přebytečných nečistot uvízlých pod hlavicí. Nezapomeňte však čistit strojek také kartáčkem a zakápnout hlavici olejčkem. Prodloužíte tak životnost strojku a především střihací hlavice.
  4. Strojek funguje jak na akumulátor, se kterým si užijete 30 minut provozu, tak připojený do sítě, takže se hodí na stříhání v domácím prostředí i na cesty. Zastřihovač se stane Vaším největším parťákem.
  5. Strojek vyniká bohatým příslušenstvím – hned osm nástavců, díky kterým si dokážete upravit kompletně celé tělo
    (od hlavy až k patě).

Nástavce všeho druhu.

Na co ještě čekáte? Vánoce se blíží, tak využijte dostupnosti a skvělé ceny tohoto zastřihovače. Udělejte radost tátovi, partnerovi nebo prostě sám sobě. 🙂

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *