Kérastase Premiére: Obnovte původní sílu svých vlasů

Značka Kérastase našla příčinu opakujícího se poškození vlasů: VÁPNÍK!

Poškozené vlasy kvůli své poréznosti vstřebávají z vody oproti zdravým vlasům 3x více vápníku. Ten se ve vlasech usazuje při každém kontaktu s vodou, dostává se mezi keratinové řetězce a ničí jejich vazby. Tím dochází k dalšímu poškozování vlasů, jejich nepoddajnosti, tvrdosti a lámavosti. Přebytečný vápník se hromadí i na povrchu vlasů, důsledkem toho jsou matné a hrubé na dotek.

8% koncentrace čistých kyselin

Zbavte vlasy nahromaděného vápníku pomocí organické 8% kyseliny citronové, která pomáhá s odstraněním vápníku z povrchu i jádra vlasového vlákna, čímž eliminuje matnost a nepoddajnost vlasů. Peptid, řetězec aminokyselin, vyplňuje povrch poškozených vlasů, zatímco aminokyselina glycin po odstranění vápníku z vlasů proniká do vnitřní struktury vlasového vlákna, kde se stará o hloubkovou obnovu, napravuje poškozené keratinové vazby a snižuje lámavost vlasů.

Zobrazit video
Pro zobrazení videa přímo na stránce je nutné souhlasit s analytickými cookies.
 Nastavení cookies

Jaké jsou výsledky používání Kérastase Premiére?

Produkty řady Kérastase Premiére obnovují 99 % původní síly poškozených vlasů, dodávají vlasům pružnost, hydrataci, hebkost a až 4x větší lesk. Sérum navíc vlasy chrání před teplem až do 230 °C a uhlazuje krepaté vlasy až na 72 hodin.

Sestavte si domácí rituál pro Váš typ vlasů

Rituál pro jemné až středně silné vlasy

  1. Začněte aplikací předšamponové péče Kérastase Premiére Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur. Naneste dostatečné množství péče do mokrých vlasů a důkladně vmasírujte. Nechte působit 5 minut a neoplachujte.
  2. Pokračujte aplikací šamponu Kérastase Premiére Bain Décalcifiant Réparateur. Jemným masírováním vytvořte na vlasech bohatou pěnu. Následně vlasy opláchněte a jemně vysušte ručníkem. Pro důkladnější umytí vlasů můžete aplikaci šamponu zopakovat.
  3. Do délek šamponem umytých a ručníkem vysušených vlasů naneste lehkou péči Kérastase Premiére Fondant Fluidité Réparateur. Péči do délek a konečků lehce vmasírujte a nechte působit 3-5 minut. Poté vlasy důkladně opláchněte.
  4. Rituál zakončete aplikací termoochranného séra Kérastase Premiére Sérum Filler Fondamental, které naneste rovnoměrně do umytých, ručníkem vysušených vlasů. Sérum vlasy ochrání před teplotou během tepelného stylingu, a tak můžete své vlasy vyfoukat a upravit jako obvykle.

Rituál pro středně silné až velmi silné vlasy

  1. Začněte aplikací předšamponové péče Kérastase Premiére Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur. Naneste dostatečné množství péče do mokrých vlasů a důkladně vmasírujte. Nechte působit 5 minut a neoplachujte.
  2. Pokračujte aplikací šamponu Kérastase Premiére Bain Décalcifiant Réparateur. Jemným masírováním vytvořte na vlasech bohatou pěnu. Následně vlasy opláchněte a jemně vysušte ručníkem. Pro důkladnější umytí vlasů můžete aplikaci šamponu zopakovat.
  3. Do délek šamponem umytých a ručníkem vysušených vlasů naneste masku Kérastase Premiére Masque Filler Réparateur. Masku do délek a konečků lehce vmasírujte a nechte působit 5 minut. Poté vlasy důkladně opláchněte.
  4. V rituálu pokračujte aplikací termoochranného séra Kérastase Premiére Sérum Filler Fondamental, které naneste rovnoměrně do umytých, ručníkem vysušených vlasů. Sérum vlasy ochrání před teplotou během tepelného stylingu.
  5. V posledním kroku naneste do konečků 1-2 pipety koncentrovaného oleje Kérastase Premiére Huile Gloss Réparatrice a vlasy vyfoukejte a upravte jako obvykle. Olej můžete aplikovat i do suchých vlasů jako poslední krok rituálu pro dodání zářivého lesku.
Publikováno v Produkty



2 komentáře u “Kérastase Premiére: Obnovte původní sílu svých vlasů

  1. Romana Reagovat

    Dobrý den, mám už pár let problém s vlasy. Padají mi masti se mi že si musím každý druhý den umýt hlavu. Můžete mi prosím poradit co použít. Děkuji Nováková

    • Denisa D. Autor článkuReagovat

      Dobrý den, paní Nováková,

      děkujeme za Váš dotaz. Na mastící se vlasy Vám mohu doporučit čisticí jíl na vlasy Kérastase Specifique Divalent, který se používá stejně jako šampon, vlasovou pokožku perfektně vyčistí a absorbuje mastnotu. Jíl příjemně chladí a díky vyčištění vlasové pokožky a vlasů u kořínků dodává vlasům objem. Doba mezi mytím vlasů se prodlouží o 1-2 dny.

      https://www.svetkadernictvi.cz/cistici-jil-na-vlasy-pro-mastnou-vlasovou-pokozku-kerastase-specifique-divalent-250-ml-p-18282

      Dále Vám určitě doporučuji, pokud máte delší vlasy, neaplikovat masky a kondicionéry k vlasové pokožce, ale pouze do délek a konečků. Pokud byste měla jakýkoliv další dotaz, můžete nás kontaktovat na e-mail info@svetkadernictvi.cz.

      Děkujeme Vám a přejeme Vám krásný den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *