Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced: Protokol proti pocitu nepohodlí, mastnotě a lupům + SOUTĚŽ o produkty v hodnotě více než 2800 Kč

Trápí Vás citlivá vlasová pokožka, mastící se vlasová pokožka nebo tvorba lupů? Oxidace kožního mazu a mikroprasklinky na povrchu vlasové pokožky mohou být příčinou mnoha obtíží: svědění, pálení, ucpané póry vlasové pokožky nebo lupy. Tyto obtíže vyžadují cílenou odbornou péči. Značka profesionální vlasové kosmetiky Loréal Professionnel přichází s novou řadou Serie Expert Scalp Advanced, jejíž produkty jsou ideální volbou pro řešení problému vlasové pokožky.

Neméně nepříjemné jsou také obtíže spojené s řídnutím vlasů. Ty mohou představovat začarovaný kruh, ze kterého chcete uniknout. Loréal Professionnel přináší speciální péči zaměřenou na padání vlasů a obnovu jejich hustoty Serioxyl Advanced.

Co za produkty se v jednotlivých řadách skrývá?

Až o 83 % zmírnění pocitu nepohodlí

Trápí Vás nekončící pocity svědění, pálení a brnění vlasové pokožky? V tom případě je ideální volbou šampon a péče Scalp Advanced Anti-Discomfort. Šampon s lehkou gelovou konzistencí a šetrným složením obohaceným o niacinamid, vitamín skupiny B3, pečuje o citlivou vlasovou pokožku, kterou jemně myje a zároveň zklidňuje. Péče pak navíc pečuje o vlasy bez zatížení, perfektně je uhlazuje a pomáhá jejich snadnému rozčesávání. Součástí složení obou produktů je 4% sorbitol – patentovaná ultra účinná látka, která taktéž přináší vlasové pokožce okamžité zklidnění.

Odstranění až 78 % nečistot a kožního mazu z vlasové pokožky

Hledáte řešení neustále se mastící vlasové pokožky? Už nehledejte! Šampon pro mastící se vlasovou pokožku Anti-Grass Oiliness Shampoo působí jako ochranný film proti vnějším nečistotám a obnovuje rovnováhu vlasové pokožky. Má unikátní pročišťující složení obsahující 3% kyselinu AHA, která je rozpustná ve vodě, a jíl. Šampon a maska 2v1 Anti Gras Oiliness Professional Clay s jedinečnou recepturou poskytuje dvojí možnost využití a to buď jako šampon, nebo masku. V obou případech však hloubkově odblokovává a pročišťuje nežádoucí rezidua, pot a mastnotu.

Až 100% odstranění viditelných lupů

Prohráváte boj s lupy? Čisticí šampon Anti-Pelliculaire Dandruff nabízí komplexní řešení pro vlasovou pokožku zatíženou lupy. Velmi lehká konzistence šamponu šetrně myje vlasy a přitom odstraňuje nežádoucí suché i mastné lupy. Pirokton olamin působí jako velmi účinná antibakteriální a protiplísňová látka, která zanechává suchou i mastnou pokožku bez viditelných šupinek. Vlasová pokožka je tak dokonale ošetřena, zklidněna a již po prvním použití dochází k odstranění až 100 % viditelných lupů.

Hustší vlasy a zmírnění jejich padání již za 6 týdnů pravidelné aplikace

Unikátní šampon Densifying Shampoo je navržený přímo pro péči o řídnoucí vlasy. Šetrná gelová receptura očistí vlasy a dodá jim pocit obnovené plnosti. Díky hořčíku pomáhá pročistit kořínky od usazenin, které mohou bránit zdravému růstu vlasů. Již po jednom použití se okamžitě zvýší objem vlasů o celých 22 %, a navíc mají zářivý lesk. Sérum Advanced Densifying obsahuje 5% stemoxidyn, který je obohacený o resveratrol pro udržení správné funkčnosti kmenových buněk a optimalizaci vlasových cyklů, což přispívá ke zlepšení obnovy folikulů a zvýšení hustoty vlasů. Toto lehké sérum tak může navýšit počet vlasů až o 2,2 % při každodenním používání. Pokud Vás trápí padání vlasů, Anti-Hair Loss Serum pro oslabené vlasy s tendencí k vypadávání je to pravé pro Vás. Lehké složení tohoto séra pomáhá snižovat vypadávání vlasů a zároveň posiluje vlasové vlákno pro plnější a silnější vlasy. Během pouhých 6 týdnů používání můžete očekávat až o celých 87 % silnější vlasy.

Ať už Vás trápí jakákoliv nerovnováhá vlasové pokožky, řada Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced nabízí řešení opravdu pro každého. Rozlučte se s nepohodlím, lupy, mastnotou nebo řídnutím a padáním vlasů jednou pro vždy! Navíc máte jedinečnou příležitost vyhrát jednu ze dvou sad pro mastnou vlasovou pokožku a proti lupům!


A teď zmiňovaná soutěž!

Na našem Instagramu se můžete zapojit do soutěže právě o produkty z řad Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced! Jak na to?

1) Dejte ❤ na fotku
2) Sledujte náš profil @svetkadernictvi.cz
3) Do komentáře označte někoho, kdo by se soutěže také rád zúčastnil
4) Odpovězte na soutěžní otázku: „Jaká je hlavní aktivní látka čisticího šamponu proti lupům Scalp Advanced Anti-Dandruff??“

❌ Účastníci s více jak jedním komentářem nebudou do slosování zařazeni!

🗓 Soutěž trvá do čtvrtka 4. 5. 2023 – následující den budou ve stories vyhlášeni dva výherci 🏆

Pravidla soutěže:

Organizátor soutěže

Organizátorem soutěže o produkty řad Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced od značky Loréal Professionnel (dále jen „soutěž“) je Detail – Hair style s.r.o., se sídlem Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (dále jen „organizátor soutěže“).


Účast v soutěži

  1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 15 let věku.
  2. Účastníci soutěže musí mít trvalé bydliště v České republice. Zaslání výhry do zahraničí není možné.
  3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, tj. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.
  4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu (jméno a příjmení, adresa, telefon, emailová adresa). Účastí v soutěži účastník zároveň souhlasí s pravidly soutěže.

    Průběh soutěže
  5. Soutěž probíhá od 28. 4. do 4. 5. 2023 a to výhradně na instagramovém profilu organizátora soutěže (svetkadernictvi.cz) (dále jen „instagram“).
  6. Principem soutěže je splnit úkoly zadané organizátorem a správně zodpovědět soutěžní otázku.
  7. Zadavatel si vyhrazuje právo soutěžní otázku i úkoly jakkoli měnit.
  8. Výhercem se stává účastník, který splní veškeré úkoly uvedené výše v odst. III a je vylosován organizátorem soutěže.
  9. Výherce obdrží dárek s dárkovou sadou Loréal Professionnel Scalp Advanced a Serioxyl Advanced.
  10. Výherce bude nejpozději do 5. 5. 2023 kontaktován přes Instagram ve zprávách.
  11. Výhra bude zaslána na poštovní adresu, kterou výherce uvede (náklady spojené se zasláním výhry hradí organizátor soutěže). Doručovací adresa musí být v České republice.
  12. Jestliže výherce odmítne výhru převzít nebo nezareaguje na výherní zprávu do 14 dnů, výhra připadá v pořadí dalšímu vybranému účastníkovi soutěže.

    Společná ustanovení
  13. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout, nemají však nárok na žádnou věcnou, finanční ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.
  14. Organizátor soutěže nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v zaviněném jednání organizátora soutěže.
  15. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže.
  16. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
  17. Originál těchto pravidel je uložen v sídle společnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a zde na blogu.
  18. Tyto soutěžní podmínky jsou účinné od 28. 4. 2023.
Publikováno v Produkty, Soutěže



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *