Máte rádi příchuť coly? My si ji dnes dáme na vlasy

Jste milovníci extrémů a ledově vychlazené coly? Že jsou si tyto dvě věci na míle vzdálené? Omyl! Gel na vlasy Hairgum Extreme poskytuje neuvěřitelnou fixaci účesu a navíc božsky voní, stejně jako čerstvě otevřená lahev osvěžující coly.

    

Jak dlouho vydrží

Díky obsahu ultra koncentrovaných kopolymerů vydrží váš účes i ty nejextrémnější podmínky a celý den se nemusíte starat, jestli jsou vaše vlasy stále tak dokonalé jako ráno. Gel Extreme poskytne vlasům odolnost i proti vlhkosti, nemusíte se tak bát ani menšího mrholení nebo náročných sportů. Jediným nepřítelem se může stát jen prudký déšť, to se pak váš účes bohužel rozpustí jako kopeček zmrzliny.

Aplikace

Gel můžete použít téměř kdykoliv – na mokré i suché vlasy a dokonce i na vlasy již nagelované. Nikdy nevíte, kdy budete chtít jen lehce upravit svůj vzhled nebo změnit účes od základů. S gelem Extreme zvládnete cokoliv během chvilky a bez nutnosti umytí vlasů. Čím více gelu aplikujete, tím odolnější jsou vlasy vůči rozcuchání a vnějším vlivům a jak už název napovídá, zpevnění je opravdu extrémní.

Balení

Malé balení s sebou, velké na doma – gel můžete získat v několika velikostech – od 100 do 3000 g podle vaší potřeby. Pro každodenní aplikaci se ale vždy vyplatí koupit větší balení.

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *