METAL DETOX – bojovník proti kovům

Věděli jste, že kovy uvnitř vlasového vlákna mohou způsobit lámání a nespolehlivé barevné výsledky během barvení, balayage a zesvětlování?

Zjistili jsme, která molekula se dokáže cíleně zaměřit na kov. Je to Glicoamine. Molekula dostatečně malá, aby pronikla dovnitř vlasového vlákna a neutralizovala kovy. Jedná se o skutečný průlom pro profesionální služby barvení, balayage a zesvětlování s garantovaným výsledkem.
Díky tomu budou vaše vlasy lesklejší, vaše barva zářivější, a vy spokojenější pokaždé, když půjdete od kadeřníka.

Při domácí péči pokračujte v rutině Metal detox pro ochranu a zachování zářivé barvy vlasů. Odneste si domů stejná profesionální složení použitá během služeb barvení, balayage a zesvětlování a pokračujte v rutině i doma.

Metal Detox zachovává zářivou barvu.
Až 93% ochrana barvy proti UV záření, dokonce i u nejchoulostivějších barev a odlesků (instrumentální test po Metal Detox šamponu + masce až do dalšího mytí).

Udržitelnější řada vlasové péče. Balení řady Serie Expert jsou až 100% z recyklovaných a recyklovatelných plastů. Používáme méně primárních plastů. Náš hlavní výrobní závod je uhlíkově neutrální a recykluje vodu v uzavřeném oběhu, čímž zajišťuje nižší spotřebu vody. Třídíme, abychom šetřili přírodní zdroje, omezili emise skleníkových plynů a vytvářeli pracovní místa.

Chcete se přidat k nám? Přihlaste se k odpovědnému třídění obalů na webu www.tridimeprokrasu.cz.

Publikováno v Produkty



1 komentář u “METAL DETOX – bojovník proti kovům

  1. Pingback: Salonní služba Metal Detox zdarma – Blog | Svět kadeřnictví.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *