NOVINKA: Dodejte vlasům hravost a oslnivý lesk s #mydentity!

#mydentity je značka profesionální vlasové kosmetiky, která je na trhu od roku 2017. Guy Tang, zakladatel, kadeřník, influencer a tvář značky, který započal svou kadeřnickou kariéru na Středozápadě USA a nyní působí v Los Angeles, o značce říká:

#mydentity jsem vytvořil, protože jsem chtěl připravovat barvy podle svých vlastních představ. Barvy, o kterých všichni sníme a nenacházíme je v současné nabídce. Chtěl jsem vytvořit řadu vlasových barev, která do naší práce vrátí zábavu & nadšení. Ale ze všeho nejvíc jsem chtěl založit komunitu, vytvořit silnou #hairbestie rodinu a dát každému z nás možnost najít svou vlastní #mydentity. Protože, když víte, kým jste, máte dost odvahy na to uskutečnit vše, o čem sníte.“

Guy Tang svoji inspiraci čerpá například z popkultury nebo z 80. let 20. století, které považuje za odvážné a trendy. Jeho vzorem je světoznámý britský kadeřník Vidal Sassoon, který je známý díky svému ikonickému přísně geometrickému účesu zvanému bob cut.

Značka #mydentity je zaměřena zejména na barvy na vlasy. V její nabídce ale naleznete také řadu stylingových přípravků a produktů pro pravidelnou péči o vlasy. 

Šampon a kondicionér pro zářivou a intenzivní barvu

Šampon s kondicionérem jsou ideálními pomocníky pro ochranu zářivé barvy vlasů. Vůně třešňových květů a složení bez sulfátů, parabenů a chloridu sodného promění vlasy takovým způsobem, že září až 2x větším leskem a jsou krásně jemné.

Šampon MyConfidant Shampoo s pH 5,7 důkladně odstraňuje z vlasů nahromaděné nečistoty a mastnotu a současně zabraňuje vymývání barvy. Kombinace technologie Vibrariche™ a MIRUSTYLE X-HP dodává barvě vlasů intenzitu, zářivost a zároveň chrání vlasy před tepelným poškozením do 230 °C.

Kondicionér MyConfidant Conditioner s optimálním pH chrání barvu vlasů před vymýváním a současně poskytuje vlasům velkou dávku hydratace. Dále také zmírňuje krepatost, zjemňuje jejich texturu a redukuje polétavost.

Stylingové přípravky pro maximální #hairbestie

Toužíte po dokonale zafixovaných vlasech bez slepení či ochraně vlasů před teplem? Pak jsou stylingové přípravky #mydentity přímo pro Vás!

Lak MyPower Spray dodává vlasům střední nebo silnou fixaci a to bez nepříjemného slepování. Díky tomu si účes perfektně udrží svůj tvar po celý den. Pro ochranu vlasů před teplem až do 230 °C využijte schopností termoochranného spreje MyDefender Spray. A pokud zároveň chcete snižit lámavost vlasů o 98 %, bude pro Vás skvělou volbou termoochranný gel MyHairLube.

Stylingové přípravky #mydentity toho ale umí mnohem více. Perfektně tvarovaného, nadýchaného objemu snadno dosáhnete za pomoci texturizačního spreje MyThiccBody Spray. Pokud chcete svým vlasům dopřát svěžest bez nutnosti opakovaného mytí a foukání, neuděláte chybu se suchým šamponem ve spreji MyDirtySide. Pro ještě větší zářivost vlasů a dodání hydratace bez zatížení využijte efektu spreje pro lesk vlasů MyStardust Spray. Diamantový třpyt, který se na světle odráží do rose gold odstínu, pak přínáší sprej pro dodání lesku a třpytu MySpotlight.

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *