Nový rok = nový styling vlasů

Nový rok v sobě ukrývá spoustu krásných asociací, tužeb, předsevzetí a plánů, kým budeme v roce 2022 a v čem budeme lepší lidé. Všichni někam směřujeme a krůček po krůčku si jdeme za svými sny. Ten náš je, abychom Vás, naše zákazníky, i nadcházející rok dělali šťastnými, poskytovali Vám prvotřídní produkty, služby i poradenství. Těšíme se z každého nového zákazníka a vážíme si těch, kteří u nás nakupují opakovaně. Vaše zpětná vazba je pro nás klíčová, abychom se mohli stále zlepšovat a dělat svět hezčí. Doslova. 🙂

Proto Vám všem do nového roku přejeme 12 měsíců bez nemoci, 52 týdnů optimismu, 8 760 hodin pohody, 525 600 minut klidu a přesně 31 536 000 vteřin lásky všech vašich blízkých.

Čeká vás úspěšné zakončení školní docházky? Jubilejní oslava narozenin? Nová práce? A nebo prostě chcete vypadat dobře v každodenních dnech? Od toho jsme tu my, Svět kadeřnictví.cz, abychom Vám v tom pomohli. Poradíme Vám s vhodným výběrem vlasové kosmetiky, elektroniky a dalších kadeřnických potřeb.

Zobrazit video
Pro zobrazení videa přímo na stránce je nutné souhlasit s analytickými cookies.
 Nastavení cookies

Must-have produkty

Klasický fén, žehličku a kulmu má ve své koupelnové skříňce téměř každá žena. O tom jsme se rozepsali v předchozím článku, tak si jej nezapomeňte přečíst.

Obecně je známo, že my, ženy, se chceme líbit. Záleží nám na našem vzhledu, rády o sebe pečujeme a necháme se hýčkat. Kupujeme si nejrůznější zkrášlující přípraky, vlasovou kosmetiku, vůně … Pokračování textu

Co dalšího z vlasové elektroniky si můžete pořídit, aby Vaše vlasy dostaly look úplně jiných rozměrů? Vhodnou volbou jsou multifunkční pomocníci, kteří zvládnou hned několik stylingů Vašich vlasů. S těmito parťáky vyfoukáte vlasy, dodáte objem, vyžehlíte do hladka a nebo navlníte pro Vaše pravé já. Pojďme se podívat těmto produktům pod pokličku a zjištěte, jaké benefity v sobě skrývají.

Horkovzdušná rotační kulma

Pokud chcete ušetřit čas, s tímto pomocníkem bude styling vlasů hračka. Pořiďte si horkovzdušný rotační kartáč BaByliss Big Hair Luxe AS970E. Tento multifunkční nástroj snadno zajistí perfektní vzhled vašich vlasů, a tak jejich každodenní úprava se pro vás stane zábavou. Dopřejte vlasům jiný look na každou příležitost díky 4 nástavcům, které jsou součástí balení.

  • Nástavcem s měkkými štětinami o průměru 50 mm vlasy vyfoukáte, pozvednete a uhladíte do dokonalého výsledku. Pro snadnějši manipulaci využijte funkci rotace, která dodává vlasům objem a tvaruje je. Kartáč rotuje oběma směry, nerotuje při studeném vzduchu.
  • Kartáč o průměru 38 mm s tuhými štětinami využijte na ofinu. Tento nástavec je také ideální pro kratší vlasy.
  • Další nástavec můžete využít pro uhlazení a narovnávání vlasů. Manipulace s ním je stejně snadná jako při česání klasickým plochým kartáčem.
  • Čtvrtý nástavec Vám také vlasy uhladí a narovná, ale s tím rozdílem, že hlavu kartáče umístíte pod danou sekci vlasů co nejblíže kořínkům tak, aby štětiny směřovaly od hlavy. Kartáčem jemně klouzejte po vlasech. Když se hlava kartáčku blíží ke konečkům, otočte hlavu kartáče tak, aby se vytvořily ostré konečky vlasů. Vlasy tak dostanou úplně jiný vzhled.

Další důvody, proč horkovzdušný kartáč musíte mít:

  • Díky ionizační technologii budou vlasy vypadat zdravě, uhlazeně a leskle. Vlasy zůstávají hydratované. Hydratace zabraňuje krepatění vlasů, má regenerační účinky, zanechává vlasy jemné, lesklé, lehce rozčesatelné a zvětšuje jejich objem.
  • Kartáč má k dispozici 2 nastavení rychlosti a 2 teploty, a také tlačítko studeného vzduchu pro zafixování účesu.
  • Černo-zlatý design bude ozdobou Vaší koupelny.
  • Kartáč má otočný kabel pro snadnější manipulaci, zadní filtr je odnímatelný pro snadnou údržbu.
  • Pokud bez svého nového oblíbence nechcete udělat už ani krok, vložte jej do ochranného obalu a mějte ho tak u sebe kdykoli na cestách k dispozici.

To vše a mnohem víc umí Váš nový všestranný parťák pro každé Vaše já! 🙂

2. Žehlička a kulma na vlasy 2v1

Tato žehlička a kulma v jenom je splněným snem každé ženy, která věnuje množství času péčí o své vlasy a chce, aby tento čas byl vynaložen efektivně. Je libo rovných vlasů nebo navlněných loken? Můžete mít obojí s žehličkou na vlasy 2v1 Babyliss ST330E! Užijte si pocit ultra jemných, zdravých, hydratovaných vlasů. Žehličku můžete použít na suché i mokré vlasy.

Další vlastnosti:

  • povrch Diamond Ceramic (60% keramika)
  • nastavitelná teplota od 140 °C do 235 °C
  • intenzivní režim: 220 °C, 235 °C
  • ochranný režim: 140 °C, 160 °C, 180 °C a 200 °C
  • LED display
  • okamžité nahřátí
  • žehlící plocha 28 x 100 mm
  • zámek žehlících ploch
  • automatické vypnutí
  • kabel s otočnou koncovkou
  • On/Off vypínač

Tak nad čím ještě přemýšlíte? Nenechte si ujít tyto všestranné pecky! 🙂 Nezapomeňte však na použití termoochranné péče, která ochrání vlasy před vysušením a zanechá je hedvábné, lesklé a zdravé se zacelenými konečkami.

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *