Paul Mitchell Tea Tree Hemp: Objevte sílu konopí

Dopřejte si aromaterapeutický zážitek s novou regenerační řadou Tea Tree Hemp, která uvolní Vaše smysly. Nechte o sebe pečovat s multifunkčními produkty, které můžete použít nejen na vlasy, ale také na tělo. Tajemství této novinky se skrývá ve složení na bázi zázračného konopí.

Regenerační řada s konopným olejem Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Zázračné ingredience a vůně, která Vás naprosto pohltí

Konopí je považováno za superstar v mnoha oblastech od oblečení po zdravou výživu, biopaliva a další. Nyní se objevuje i v kosmetice. Tato obnovitelná, rychle rostoucí rostlina nabízí řadu řadu výhod pro vlasy i pokožku.

Regenerační řada Tea Tree Hemp obsahuje konopný olej, který se vyrábí lisováním konopných semen za studena. Konopný olej má vysoký obsah výživných esenciálních mastných kyselin včetně Omega-3 a Omega-6, které pomáhají vlasy i pokožku zklidňovat, regenerovat, hydratovat a zvláčňovat.

Konopí se často sklízí pouze pro olej a jeho další složky se nevyužívají. Značka Paul Mitchell se ale rozhodla využít sílu konopí na maximum zpracováním cenného konopného extraktu, který má pečující a hydratační vlastnosti a dodává vlasům i pokožce potřebnou vlhkost.

Regenerační řada s konopným olejem Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Představte si meditaci uprostřed lesa, kde se prolíná vůně bergamotu, eukalyptu, brčálu a cedrového dřeva. Přesně tak se budete cítit při používání Tea Tree Hemp. Smyslná aromaterapeutická vůně restartuje Vaši mysl.

Co bylo inspirací při vývoji nové řady Tea Tree Hemp?

„Hrozně moc jsme chtěli vytvořit produkty s konopím, protože jsme přesvědčeni o pozitivních vlastnostech konopného oleje, který je vyživující, ochranný a bohatý na proteiny. Tea Tree byl ideálním adeptem, protože tato řada představuje inspiraci ze síly přírody jako žádná jiná.“

Multifunkční produkty čistí, hydratují a pečují

Regenerační šampon a sprchový gel s konopným olejem Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Regenerační šampon a sprchový gel s krémovou texturou vytváří bohatou pěnu, která jemně čistí Vaše vlasy i pokožku. A také Vaši mysl…

Regenerační kondicionér a tělové mléko s konopným olejem Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Kondicionér Vaše vlasy zregeneruje během pouhých 2 minut. Pro ještě větší regeneraci můžete kondicionér nechat působit 3-5 minut. Nanést ho můžete i na pokožku jako tělové mléko.

Bezoplachový kondicionér s konopným olejem Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Vlasy, které nejdou rozčesat? S tím se můžete rozloučit! Bezoplachový kondicionér Vám pomůže vlasy zkrotit a navíc jim dodá neskutečný lesk.

Hydratační olej na vlasy a tělo s konopným olejem Paul Mitchell Tea Tree Hemp

Zázrak v malé lahvičce – takový je hydratační olej Tea Tree Hemp. Vaše vlasy zanechá sametově hebké! A použít ho můžete nejen na mokré i suché vlasy, ale také na tělo!

Tip: Použijte hydratační olej Tea Tree Hemp jako masážní olej, užijte si terapeutický zážitek a restartujte svoji mysl.

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *