Péče s dotyky přírody pro krásné vlasy i tělo

Protože jsme měsíc říjen u nás vyhlásili měsícem přírodní kosmetiky, připravili jsme pro vás další tipy na péči inspirovanou přírodou. Každá z nich je jiná a obsahuje jiné účinné složky. Podívejte se tedy na náš přehled pro ten správný výběr.

 

PÉČE O VLASY

Přírodní řada Kérastase Aura Botanica

Řada Aura Botanica od Kérastase naplňuje neustále rostoucí touhu po zodpovědném luxusu. Řadu charakterizuje opravdová přirozenost a to díky recepturám obsahujícím nejméně 96% složek přírodního původu. Odhaluje přirozenou zářivost a živost vlasů, které dotekem luxusních ingrediencí opět probouzí do své přírodní krásy. Účinné látky se získávají prostřednictvím zodpovědného etického nákupního programu. Všechna složení jsou nejméně z 96% biologicky odbouratelná. Podívejte se na celou řadu a najděte tu pravou kombinaci plnou přírodní péče pro vaše vlasy.

 

Přírodní řada Loréal Professionnel Source vás nadchne balením šamponů, které obsahují sušené listy a květy rostlin a bylin jako například sušené listy Alkácie nebo květy jasmínu. Řada obsahuje množství přírodních složek ve všech typech produktů. Produkty jsou veganské. Zvolte si podřadu dle svého typu vlasů- Daily pro normální až jemné vlasy, Nourishing pro suché a zcitlivělé vlasy nebo Delicate pro citlivou pokožku a objevte sílu přírody s luxusním prožitkem. Výrobky mají přijemnou vůni a pečují o vaše vlasy.

Top produktem této řady je vyživující olej pro suché a zcitlivělé vlasy Loréal Source Nourishing. Obsahuje olej z jasmínových květů a levandule, které dodají vlasům příjemnou vůni. Olej obsahuje 100% přírodních látek a neobsahuje složky živočišného původu. Vlasy hydratuje, dodává jim sílu a lesk.

Aplikace oleje je nanejvýš jednoduchá. Pár kapek oleje nanesete do dlaní a rozprostřete do délek a konečků. Můžete použít do mokrých i suchých vlasů. Olej se neoplachuje.

Řada Loréal Professionnel Source obsahuje i podřadu Radiance pro barvené vlasy ve formě olejíčku a péče, které hýčkají vaši barvu vlasů.

 

Matrix Biolage R.A.W. je naše čerstvá novinka v přírodní péči o vlasy. V článcích uveřejněných v minulém týdnu jsme vás s touto řadou podrobně seznámili a věříme, že si ji oblíbíte. Zásoby pro Vás neustále doplňujeme.

 

PÉČE O TĚLO

V péči o tělo se nevyplácí dělat kompromisy a chcete-li si dopřát kvalitní výrobky s obsahem přírodních látek, které oceníte obzvláště v chladném období, bude se vám hodit pár našich tipů.

Od značky Moroccanoil pro vás máme celou řadu výrobků a sad, které nadchnou i ty nejnáročnější. Pokud chcete spojit péči o vlasy s péčí o tělo, potěší vás sada Moroccanoil 10 Years Special Edition. Kromě oleje na vlasy sada obsahuje i suchý olej na tělo vhodný pro suchou pokožku. Olej dodává pokožce hydrataci a velmi rychle se vstřebává. Obsahuje arganový, avokádový a olivový olej, oleje pokožku hydratují a chrání. Tělový olej má velmi příjemnou specifickou vůni Moroccanoil Original. Neobsahuje parabeny.

 

Pro muže zatížené na přírodní péči tu máme taky jeden tip. Vyzkoušejte pánský sprchový gel na tělo Hawkins & Brimble Body Wash, který hydratuje a zjemňuje pokožku. Příjemná osvěžující vůně dodává energii pro svěží den. Sprchový gel jemně čistí pokožku a obsahuje přírodní složky. Neobsahuje parabeny, barviva, minerální oleje, SLS a SLES. Sprchový gel se perfektně hodí k šamponu a matující pomádě ze stejné řady.

 

Podívejte se na produkty podrobněji pomocí prokliků nebo odkazů na vybrané kousky i níže pod článkem a vyzkoušejte je na vlastní kůži.

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *