Pečujeme o planetu s Kérastase

Luxusně zodpovědná péče

Značka Kérastase se řídí filozofií „péče na prvním místě“, která sahá nad rámec péče o vlasy a zaměřuje se na nejnaléhavější problémy současné doby.

Dnešní svět potřebuje zodpovědnou a udržitelnou péči více než kdykoli předtím. Značka Kérastase se od roku 2013 rozhodla rozšířit expertízu v oblasti vlasové péče a zavázala se minimalizovat svůj vliv na planetu. Díky úžasným inovacím nadále hledá nové způsoby snížení odpadu a podporuje zákazníky, aby činili udržitelnější rozhodnutí.

Vytváříme udržitelné obaly

95 % recyklovaných plastových šamponových lahví.

Méně přebytečných obalů.

Více recyklovatelných produktů.

Značka Kérastase se zavázala optimalizovat obaly svých produktů používáním většího množství recyklovaných materiálů. Zbavujeme se zbytečných obalů, díky čemuž je distribuční proces jednodušší a udržitelnější. Výsledkem je vkusné řešení, které podtrhuje luxusní zážitek a snižuje ekologický dopad na naši planetu.

Vytváříme odpovědná složení

60 % složek z biologických zdrojů.

Zavazujeme se vytvářet více biologicky rozložitelných složení.

Již více než 30 let odmítáme testování na zvířatech.

Značka Kérastase uplatňuje své inovativní postupy a vylepšuje složení produktů pomocí udržitelnějších surovin a ekologických technologií, čímž se snaží plně využít sílu přírody a nevyčerpat její zdroje. Proto používáme přísady pocházející z biologických materiálů, jako například pupečník asijský a aktivní látky, jako kyselina hyaluronová, získáváme pomocí biotechnologických procesů.

Vytváříme udržitelnější svět

Dosáhli jsme uhlíkové neutrality.

Snížili jsme naši spotřebu vody.

Všechny produkty Kérastase jsou vyrobeny v uhlíkově neutrální, „suché“ továrně*. Továrna dosáhla v roce 2015 uhlíkové neutrality, je energicky efektivnější a využívá 100% obnovitelnou energii. V roce 2020 továrna ušetřila 32 milionů litrů vody.

*Voda použitá při výrobě je 100% recyklována a znovu zpracována. Voda z externího zdroje se používá pouze jako součást složení produktů nebo pro denní potřebu zaměstnanců.

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *