Představení značky Matrix Biolage

Říjen se nám nezadržitelně plní dalšími a dalšími novinkami inspirovanými přírodou a my jsme moc rádi, že vám můžeme představit značku vlasové kosmetiky Biolage zastřešenou značkou Matrix, která zahrnuje péči o každý typ vlasů. Součástí značky jsou řady CORE, ADVANCED a R.A.W. S řadou R.A.W jste se měli možnost seznámit v předchozím článku. Najdete v něm podrobné informace k této maximálně přírodní EKO řadě. Řadu CORE, zahrnující základní produkty značky pro celou škálu typu vlasů, představíme v dalším článku, na který se můžete těšit ještě tento týden.

Něco k historii…

V roce 1990, kdy Arnie Miller zjistil, že přírodní látky mohou být využity i k ochraně a výživě vlasů, založil značku Biolage. Produkty nabízely výborné výsledky a zároveň byly šetrné k vlasům. Biolage nadchla stylisty po celém světě. V současné době je Biolage světově známá jako leader v oblasti profesionální kosmetiky poskytující péči o vlasy, kterou neustále posouvá dál pro maximální profesionální výsledky produktů založených na přírodě. Je inspirovaná přírodou a připravená s maximální péčí.

 

Řada Biolage ADVANCED

Obsahuje čtyři typy řad pro intenzivní péči o vlasy mající problém. Zahrnuje péči o vlasy poškozené, ztenčené, suché, hrubé a vypadávající. V řadách můžete najít šampon, péči a další doplňující ošetření, které je zvoleno k danému typu vlasů. O vaše vlasy pečujete přípravky s výtažky z přírodních produktů a látek.

Řada pro zahuštění vlasů Matrix Biolage Advanced FullDensity obsahuje šampon, balzám, péči ve spreji a kúru. Kombinuje účinné látky biotin, zinek PCA a gluco-omegu, které vlasy vyživují a působí na jejich sílu.

 

 

 

Řada pro suché a hrubé vlasy Matrix Biolage Advanced OilRenewSystem v rámci šamponu, péče a multifunkčního oleje v krému maximálně pečuje o vlasy. Obsahuje sójový olej, který vlasy vyživuje.

 

Řada pro lámavé a slabé vlasy Matrix Biolage Advanced FiberStrong s výtažky z bambusu vlasy hydratuje, vyživuje a chrání. Zatím jsou k dispozici posilující balzám a krém na vlasy.

 

 

 

Řada pro poškozené vlasy Matrix Biolage Advanced KeratinDose s pro-keratinem a výtažky z hedvábí pečuje o poškozené vlasy. Obsahuje šampon, balzám, obnovující sprej a kúru.

 

 

 

Seznamte se se všemi produkty podrobně díky odkazům níže a vyberte si ten pravý pro vaše vlasy.

Publikováno v Produkty



289,- Kč

Hydratační šampon Biolage HydraSource Shampoo - 250 ml

Skladem 20 a více ks


  Poslední šance


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *