Říjen měsícem přírodní kosmetiky

Taky jste zrovna propadli zdravé výživě? My ano a teď ji díky novince v naší nabídce můžeme dopřát i vlasům.

Řada Biolage R.A.W. od značky Matrix je jako stvořená pro nadšence zdravé výživy a kosmetiky. Obsahuje množství složek přírodního původu, které ve svém přirozeném stavu nebyly změněny nebo byly podrobeny zpracování, ale stále si zachovávají více než 50% své molekulární struktury z původního rostlinného nebo minerálního zdroje. Tyto látky jsou ve složení zastoupeny ve vysokých procentech a vy si tak můžete užívat maximálně přírodní péči. Výrobky jsou také biologicky rozložitelné a dodávány v recyklovaných obalech. Obaly nám připomínají oblíbené lahvičky na smoothie, za což dáváme další palec nahoru. Tato řada je EKO každým coulem.

 

Řadu UpLift, vhodnou pro zplihlé a jemné vlasy, oceníte právě teď, v podzimních měsících, plných plískanic a vlhkého ovzduší. Obsahuje šampon a péči ve formě balzámu. Oba překvapí příjemnou nevtíravou vůní.

Šampon UpLift obsahuje výtažky z černého sezamu, pomáhající jemným vlasům vypadat plnější a nadýchanější a výtažky z grapefruitu odstraňující nečistoty, které mohou zatěžovat pokožku hlavy a vlasy. Také odstraňují odumřelé povrchové buňky, jež mohou způsobit matný a unavený vzhled vašich vlasů a zanechávají je nádherně lesklé. Šampon obsahuje 71% látek přírodního původu a balzám dokonce až 97%. Vegani ocení i veganské složení šamponu na vlasy. Péče ve formě balzámu je obohacena o výtažky z kiwi, které přirozeně omezují činnost mazových žláz a pomáhají absorbovat přebytečnou mastnotu, která může způsobit zplihnutí vlasů. Dále podporují růst vlasů, posilují je a chrání před tepelným i chemickým poškozením a vlivy okolního prostředíBalzám obsahuje také výtažky z kaolínového jílu, známého jako přírodní emulgátor, díky kterému jsou vysoce účinné hydratační látky lehce roztíratelné a dostanou se tak ke všem vlasovým vláknům. Vlasy chrání, posiluje a nezatěžuje je. Neobsahuje silikony, sulfáty a parabeny, je biologicky rozložitelný a dodávaný ve 100% recyklovaném plastovém obalu, což ocení obzvláště milovníci ekologie.

 

Pokud vás trápí nevyvážená hydratace pokožky hlavy, lupy nebo podrážděná pokožka, přírodní řada pro obnovu rovnováhy vlasové pokožky R.A.W. je to pravé pro vás.

Obsahuje šampon, péči ve formě balzámu a pečující olej. Na pokožku hlavy působí výtažky z vrbové kůry a rozmarýnu, které přirozeně odolávají bakteriím a zklidňují zánět pokožky. Společně pomáhají vytvářet svěží a zdravou pokožku hlavy, kde není místo pro lupy a podráždění. Šampon je vhodný pro suchou i mastnou pokožku hlavy a je zabalen v láhvi, která je z 95% recyklovaná. Balzám, kromě zklidnění pokožky, vlasy také hydratuje a zjemňuje a obsahuje 99% látek přírodního původu.

 

Top produktem této řady je pečující olej R.A.W., obsahující oleje z cedrového dřeva, máty, fenyklu a citrónové trávy.

Nálož přírodních látek pečuje o všechny typy pokožky hlavy s nevyváženou hydratací. Olej z cedrového dřeva působí jako antioxidant, ozdravuje a prodlužuje životnost vlasových folikulů, olej z máty zklidňuje a chladí vlasovou pokožku a oleje z fenyklu a citrónové trávy, dva přírodní antioxidanty, brání oxidaci mazu, který dráždí pokožku hlavy. Ta je zklidněná, ošetřená a ozdravená. Olej se používá jako předšamponová péče nebo jako intenzivní hydratační péče na noc. Obsahuje 98% látek přírodního původu a je balen do 100% recyklované papírové krabičky. Všechny produkty této řady pro obnovu rovnováhy vlasové pokožky R.A.W.  jsou veganské.

 

Přírodní vlasovou kosmetiku Biolage R.A.W. najdete na našem e-shopu. Svým obsahem přírodních látek je tou správnou péčí pro vás, ať už jste v říjnu taky propadli zdravé výživě, nebo si jen chcete dopřát hýčkání.

Poctivá z přesvědčení, profesionální od přírody.

Zobrazit video
Pro zobrazení videa přímo na stránce je nutné souhlasit s analytickými cookies.
 Nastavení cookies

 

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *