Solar Sublime – i vlasy mohou milovat léto

Léto v plném proudu a s ním volno, které tak rádi trávíme na slunci. Čas, na který se mnozí z nás těší celý rok a pak si vychutnávají každý dotek slunce. Ve snaze chránit svoji pleť před nepříznivými vlivy slunečních paprsků a hydratovat se dostatkem tekutin často zapomínáme na naše vlasy. Přitom právě vlasy přijdou do přímého styku se slunečním zářením nejčastěji. Proč bývá tedy ochrana vlasů před sluncem tak často podceňována?

Na jednoduchou otázku jednoduchá odpověď. Ukážeme vám malý příklad na naší modelce a začneme hned u kroku číslo jedna. Jedničkou je pro nás v tomto případě šampon. Na začátku týdne si umyji vlasy běžným šamponem, který jsem zrovna našla v koupelně. Otázkou je, jestli jsem použila šampon, který mé vlasy opravdu potřebují nebo šampon, který mám prostě v koupelně na vaně, protože byl levný a doporučila mi ho kamarádka. Vzhledem k tomu, že po šamponu jsou vlasy fajn, tak už nepotřebuji nic dalšího. Vysuším fénem a vyrážím na koupaliště či na pláž chytat bronz, tak jako každý dovolenkový den. Konečně jsem opálená podle mých představ.

Tak a teď je ten moment dát střih.

K dokonalému a zdravému opálení si naše modelka dopomáhala krémem či olejem s příslušným UV faktorem a také poctivě doplňovala tekutiny a potřebné vitamíny. Ale když se po návratu z dovolené před odchodem do práce ráno upravuje před zrcadlem, čeká na ni nemilé překvapení. Její barva už není tak intenzivní a zářivá, přitom to není tak dávno, co byla na barvení. Vlasy se jí cuchají do kartáče a celkově jsou neuvěřitelně vysušené a bez kapky lesku. Jak je to možné? Ještě před odjezdem na prosluněnou dovolenou byly hebké, pevné, lesklé a zdravé. Čím to může být? Na vině je slunce. Pokožku před sluncem chráníme už téměř automaticky. Proč nechráníme i své vlasy, které to tolik potřebují?

Pokud chceme předejít suchým, lámavých a matným vlasům bez zářivé barvy, je potřeba jim dodat tu správnou péči. Vynikajícím pomocníkem pro prevenci a ochranu je solární řada vlasové kosmetiky Solar Sublime. Jejím úkolem je chránit vlasy před solí, chlorem, pískem a UV zářením. Tyto produkty skvěle a šetrně zbavují vlasy nečistot, udržují je hydratované a chráněné před vnějšími vlivy.

Stačí nám pouze šampon?

Šamponem sice vlasy umyjeme, ale to není jediné co potřebujeme. Vlasy potřebují i notnou dávku hydratace, které docílíme použitím masky. Maska ve vlasech uzavírá potřebnou vlhkost a udržuje je vitální a navrací jim ztracenou sílu. Sprejem, kterým doplníme sérii přípravků Solar Sublime, docílíme ochrany přes den, kdykoliv si vzpomeneme. Všechna tato péče se nám v dobrém vrátí. Po prvním létě s přípravky chránícími před sluncem budete nadšeni, že vlasy už nepřipomínají neforemnou slámu, ale naopak jsou plné lesku a života. Chraňte svoje vlasy nejen proti slunci, ale i proti vysušování a zbytečné ztrátě vitality. Teď už víme jak na to a naše vlasy si užijí léto v plné síle s námi.   

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *