SOUTĚŽ o dárkovou sadu Kérastase Resistance

Pomalu se blíží se 8. března a společně s ním i MDŽ neboli Mezinárodní den žen. Nevíte, pánové, čím odměnit své ženy? A nebo si vy, ženy, chcete udělat radost samy? Máme pro Vás soutěž o dárkový balíček Kérastase z řady Resistance, kterým rozhodně radost uděláte! 🙂 Konkrétně soutěžíme o balíček obsahující šampon a péči pro podporu růstu vlasů Kérastase Resistance.

  • šampon pro podporu růstu vlasů
  • posiluje vlasové vlákno v jeho celé délce
  • zvyšuje jeho odolnost
  • zabraňuje lámání vlasů
  • pro jemné i silné vlasy
  • péče pro podporu růstu vlasů
  • posiluje vlasové vlákno v jeho celé délce
  • eliminuje lámání a třepení konečků
  • usnadňuje rozčesávání
  • pro jemné vlasy

Jak soutěžit? 🤔
1. Sledujte náš Instagram @svetkadernictvi.cz
2. Dejte like soutěžnímu příspěvku
3. Označte v komentářích někoho, kdo by se soutěže také rád zúčastnil
4. Odpovězte na soutěžní otázku: „O KOLIK PROCENT ŠAMPON KÉRASTASE RESISTANCE ELIMINUJE ROZTŘEPENÉ KONEČKY?“

📅 Soutěž trvá do středy 2. 3. 2022 – výherce bude vyhlášen následující den ve stories 🏆

Pravidla soutěže:

Organizátor soutěže

Organizátorem soutěže o dárkovou sadu Resistance od značky Kérastase (dále jen „soutěž“) je Detail – Hair style s.r.o., se sídlem Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (dále jen „organizátor soutěže“).

Účast v soutěži

1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 15 let věku.
2. Účastníci soutěže musí mít trvalé bydliště v České republice nebo na Slovensku. Zaslání výhry do zahraničí není možné.
3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, tj. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.
4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu (jméno a příjmení, adresa, telefon, emailová adresa). Účastí v soutěži účastník zároveň souhlasí s pravidly soutěže.

Průběh soutěže

1. Soutěž probíhá od 24. 2. 2022 do 2. 3. 2022 a to výhradně na instagramovém profilu organizátora soutěže (svetkadernictvi.cz) (dále jen „instagram“).
2. Principem soutěže je splnit úkoly zadané organizátorem.
3. Zadavatel si vyhrazuje právo soutěžní otázku i úkoly jakkoli měnit.
4. Výhercem se stává účastník, který splní veškeré úkoly uvedené výše v odst. III a je vylosován organizátorem soutěže.
5. Výherce obdrží dárek s dárkovou sadou Kérastase Resistance
6. Výherce bude nejpozději do 3. 2. 2022 kontaktován přes Instagram ve zprávách.
7. Výhra bude zaslána na poštovní adresu, kterou výherce uvede (náklady spojené se zasláním výhry hradí organizátor soutěže). Doručovací adresa musí být v České republice nebo na Slovensku.
8. Jestliže výherce odmítne výhru převzít nebo nezareaguje na výherní zprávu do 14 dnů, výhra připadá v pořadí dalšímu vybranému účastníkovi soutěže.

Společná ustanovení

1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout, nemají však nárok na žádnou věcnou, finanční ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.
2. Organizátor soutěže nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v zaviněném jednání organizátora soutěže.
3. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže.
4. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
5. Originál těchto pravidel je uložen v sídle společnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a zde na blogu.
6. Tyto soutěžní podmínky jsou účinné od 24. 2. 2022.

Publikováno v Soutěže



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *