SOUTĚŽ o parní žehličku Barbie SteamPod

Rok 2021 se pomalu blíží ke svému konci a my jsme se rozhodli odměnit Vás, naše věrné zákazníky, za vaše nákupy. Proto vyhlašujeme soutěž o žhavou novinku v hodnotě 7.500 Kč a limitovanou edice parní žehličky SteamPod od značky Loréal Professionel ve spolupráci s Barbie – módní ikonou a inspirací pro dívky již od roku 1959. 🙂

Žehlička na vlasy s párou Loréal SteamPod 3.0 v kombinaci vysokého tlaku páry a Pro-Keratin technologie zanechává vlasy hladké a lesklé. Vyžehlení vlasů je ve srovnání s použitím SteamPodu 3.0 bez páry a hřebínku 2x rychlejší a vlasy jsou ve výsledku 2x hladší. Žehlička má integrovanou nádržku na vodu a na jedno naplnění vyžehlí až 192 metrů vlasů. Žehlička disponuje automatickým přizpůsobením teploty dle potřeb vlasů – inteligentní kontrola teploty 2x za vteřinu. Pro lepší skluz po vlasech mají žehlicí plochy eloxovaný povrch s vysokou odolností. Horní žehlící plocha je pohyblivá a tím je zajištěn ideální kontakt žehličky s vlasy.

Jak soutěžit?

  1. Sledujte náš Instagram @svetkadernictvi.cz.
  2. Dejte like tomuto příspěvku.
  3. Do komentáře napište číslo objednávky v hodnotě nad 499 Kč, kterou jste u nás vytvořili/vytvoříte v období od 1. 11. 2021 do 19.12. 2021.

📆 Soutěž končí 19. 12. 2021 a následující den bude ve stories vyhlášen jeden výherce (CZ/SK)!

Pravidla soutěže:

Organizátor soutěže

Organizátorem soutěže o parní žehličku Barbie SteamPod od značky L’Oréal Professionnel (dále jen „soutěž“) je Detail – Hair style s.r.o., se sídlem Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (dále jen „organizátor soutěže“).

Účast v soutěži

1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 15 let věku.
2. Účastníci soutěže musí mít trvalé bydliště v České republice nebo na Slovensku. Zaslání výhry do zahraničí není možné.
3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, tj. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.
4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu (jméno a příjmení, adresa, telefon, emailová adresa). Účastí v soutěži účastník zároveň souhlasí s pravidly soutěže.

Průběh soutěže

1. Soutěž probíhá od 13. 12. 2021 do 19. 12. 2021 a to výhradně na instagramovém profilu organizátora soutěže (svetkadernictvi.cz) (dále jen „instagram“).
2. Principem soutěže je splnit úkoly zadané organizátorem.
3. Zadavatel si vyhrazuje právo soutěžní otázku i úkoly jakkoli měnit.
4. Výhercem se stává účastník, který splní veškeré úkoly uvedené výše v odst. III a je vylosován organizátorem soutěže.
5. Výherce obdrží dárek s parní žehličkou Barbie SteamPod L’Oréal Professionnel.
6. Výherce bude nejpozději do 20. 12. 2021 kontaktován přes Instagram ve zprávách.
7. Výhra bude zaslána na poštovní adresu, kterou výherce uvede (náklady spojené se zasláním výhry hradí organizátor soutěže). Doručovací adresa musí být v České republice nebo na Slovensku.
8. Jestliže výherce odmítne výhru převzít nebo nezareaguje na výherní zprávu do 14 dnů, výhra připadá v pořadí dalšímu vybranému účastníkovi soutěže.

Společná ustanovení

1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout, nemají však nárok na žádnou věcnou, finanční ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.
2. Organizátor soutěže nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v zaviněném jednání organizátora soutěže.
3. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže.
4. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
5. Originál těchto pravidel je uložen v sídle společnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a zde na blogu.
6. Tyto soutěžní podmínky jsou účinné od 1. 1. 2021.

Publikováno v Produkty, Soutěže



-17%
5.995,- Kč 7.290,- Kč  + DOPRAVA ZDARMA 

Parní žehlička na vlasy Loréal Professionnel SteamPod 3.0 - bílá

Skladem 6 ks


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *