SOUTĚŽ o produkty značky Redken

SOUTĚŽ UKONČENA, výherci vyhlášeni na Instagramu. Děkujeme za účast 🙂

Den matek, otců, dětí… A co si udělat radost prostě jen tak, ve čtvrtek? Vyhlašujeme soutěž o nové produkty značky Redken. Soutěžit můžete na Instagramu @svetkadernictvi.cz do 10. 6. 2021, kdy vyhlásíme 5 šťastlivců. A na jakou výhru se vlastně můžete těšit? Jedná se o produkty, které dobře znáte, a třeba už i používáte, avšak v novém kabátě….

  1. výhra – Vyživující šampon a péče pro suché a křehké vlasy Redken All Soft
  2. výhra – Šampon a péče pro zářivou barvu vlasů Redken Color Extend Magnetics
  3. výhra – Intenzivně regenerační šampon a péče pro poškozené vlasy Redken Acid Bonding Concentrate
  4. výhra – Šampon a péče pro posílení délek vlasů Redken Extreme Length
  5. výhra – Šampon a péče pro posílení poškozených vlasů Redken Extreme

Co na ně říkáte? :))

Jak soutěžit?

  1. Sledujte náš Instagram @svetkadernictvi.cz.
  2. Dejte like tomuto příspěvku.
  3. Do komentáře pod fotku napište, o jakou řadu byste měli zájem, a označte 2 přátele, kteří by se také rádi zúčastnili soutěže.

Pravidla soutěže:

Organizátor soutěže

Organizátorem soutěže o produkty řady Redken (dále jen „soutěž“) je Detail – Hair style s.r.o., se sídlem Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (dále jen „organizátor soutěže“).

Účast v soutěži

1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 15 let věku.
2. Účastníci soutěže musí mít trvalé bydliště v České republice. Zaslání výhry do zahraničí není možné.
3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, tj. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.
4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu (jméno a příjmení, adresa, telefon, emailová adresa). Účastí v soutěži účastník zároveň souhlasí s pravidly soutěže.

Průběh soutěže

1. Soutěž probíhá od 3. 6. 2021 do 10. 6. 2021 a to výhradně na instagramovém profilu organizátora soutěže (svetkadernictvi.cz) (dále jen „instagram“).
2. Principem soutěže je splnit úkoly zadané organizátorem.
3. Zadavatel si vyhrazuje právo soutěžní otázku i úkoly jakkoli měnit.
4. Výhercem se stává pět, organizátorem soutěže vybraných, účastníků, kteří splní veškeré úkoly uvedené výše v odst. III.
5. Každý z výherců obdrží dárek s s šamponem a péčí Redken.
6. Výherci budou nejpozději do 11. 6. 2021 kontaktováni přes Instagram ve zprávách.
7. Výhra bude zaslána na poštovní adresu, kterou výherce uvede (náklady spojené se zasláním výhry hradí organizátor soutěže). Doručovací adresa musí být v České republice.
8. Jestliže výherce odmítne výhru převzít nebo nezareaguje na výherní zprávu do 14 dnů, výhra připadá v pořadí dalšímu vybranému účastníkovi soutěže.

Společná ustanovení

1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout, nemají však nárok na žádnou věcnou, finanční ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.
2. Organizátor soutěže nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v zaviněném jednání organizátora soutěže.
3. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže.
4. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
5. Originál těchto pravidel je uložen v sídle společnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a zde na blogu.
6. Tyto soutěžní podmínky jsou účinné od 3. 6. 2021.

Publikováno v Produkty, Soutěže



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *