Street style ve spojení s luxusní péčí o vlasy Kérastase

O těchto Vánocích se luxusní balíčky Kérastase snoubí s moderným uměním. Ikonické vánoční balíčky zdobí jedinečné tahy štětce, které ztělesňují značku Kérastase. Potěšte svou rodinu i přátele jejich oblíbenou řadou, nebo je obdarujte něčím úplně novým. Zjistěte, který z balíčků bude nejlépe vyhovovat potřebám vlasů vašich blízkých.

Ideální pro milovníky luxusu

Chronologiste je nejluxusnější produktová řada Kérastase. Je to bezkonkurenční revitalizující péče, která bude nezapomenutelným dárkem. Set je složen z anti-aging produktů, které kombinují pokrokovou technologii a smyslový zážitek.

Ideální pro čas na sebe

Znáte někoho, kdo si během svátečních dnů opravdu zaslouží oddech a relaxaci? Obdarujte ho touto dvojicí produktů – nočním sérem 8H Magic Night Serum a ikonickým suchým olejem Elixir Ultime Huile Originale.

Ideální pro blond vlasy

Pro všechny blondýny a blondýnky, které znáte, je tu řada Blond Absolu. Tato péče je určena pro šetrné a účinné mytí, výživu, rozjasnění a zároveň ochranu zářivého vzhledu vlasů.

Ideální pro vlnité a kudrnaté vlasy

Řada Curl Manifesto se specializuje na všechny typy vlnitých a kudrnatých vlasů. Přináší tři produkty, které obsahují hydratační manukový med a ceramidy stmelující vlasové vlákno.

Ideální pro vlasy se sklonem k padání

S padáním vlasů se někdy setkala většina z nás, ať už v době po porodu nebo během psychicky náročného období. Řada Genesis jako první nabízí řešení umožňující pevnější ukotvení vlasového vlákna v koříncích, snížení lámavosti vlasů a zároveň přináší luxusní zážitek.

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *