BaByliss Pro Mira Curl – perfektní lokny snadno a rychle

Krásné a dlouhotrvající lokny snadno a rychle – díky automatické kulmě už u zrcadla nestrávíte ani minutu navíc.

Automatická kulma je vhodná pro rychlé, jednoduché a efektní natočení vlasů. Kouzlem všeho je automatický systém navíjení, který navine pramínek vlasů a po vámi nastavenou dobu ho udrží v tepelné komoře. Izolační komora zároveň zaručí, že natáčení vlasů proběhne bezbolestně bez jakýchkoliv nežádoucích popálenin. Pomocí této kulmy vytvoříte perfektní účes, který vám zabere minimum času, ale vydrží celý den.

Dnešní trh nabízí mnoho stylingových pomocníků pro vytvoření široké škály účesů, ale ne všechny jsou vhodné pro všechny typy vlasů. Pokud přemýšlíte nad automatickou kulmou, pamatujte, že je potřeba mít vlasy dlouhé minimálně 15-20 cm.

Francouzská značka BaByliss Pro je průkopníkem mezi automatickými kulmami. Jejich kulmu Mira Curl používají profesionálové po celém světě. Tahle automatická kulma je výjimečná svou šetrností k vlasovému vláknu a dlouhou životností. Patentovaný systém The Perfect Curling Machine výrazně snižuje čas a náročnost vlnění vlasů a kulma je tak vhodná i pro úplné začátečníky. Obrovským benefitem této kulmy je možnost nastavení teploty a časovače, který vás bude informovat pomocí zvukového signálu. Snadno tak nastavení kulmy přizpůsobíte přímo Vašemu typu vlasů.

Na výběr máte tři druhy teploty, které jsou přizpůsobeny pro každý druh vlasů. Pro šetrnější přístup k vašim vlasům doporučujeme vždy nastavit nižší teplotu a případně ji navýšit.

  • 190 °C je vhodná pro jemné, oslabené a poškozené vlasy,
  • 210 °C je ideální pro normální typ vlasů,
  • 230 °C zkrotí nepoddajné, husté vlasy.

Pro perfektní výsledek můžete zvolit i směr vlnění loken – k obličeji, od obličeje nebo automatické nastavení, které střídá směr s každým pramenem vlasů.

Poslední nastavitelnou funkcí je volba doby, kterou bude natočený pramen uzavřený v keramické komoře. Čím déle necháte vlasy v kulmě, tím bude lokna pevnější. Při kratší době docílíte ležérnějších a volnějších loken.

  • 8 vteřin – signalizace čtyřmi pípnutími – pro přirozené a jemné lokny,
  • 10 vteřin – 5 pípnutí – pro lehce pružné, tvarované lokny,
  • 12 vteřin – 6 pípnutí – pevné, odolné a dlouhotrvající lokny jak ze salonů.

    

S kulmou Mira Curl budete také šetřit životní prostředí. Kulma zaručuje tepelnou stabilitu během používání a při nečinnosti se automaticky přepne do režimu spánku. V případě dlouhodobé nečinnosti se v rámci úspory i bezpečnosti do hodiny vypne.

Po boomu s parními žehličkami uvedla značka BaByliss mladší sestru – Mira Curl Steam Tech. Parní automatickou kulmu, která díky steam tech systému zaručí krásné, zdravé a lesklé vlasy bez ztráty hydratace.

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *