Testujeme pro Vás: Barva na vlasy Loréal Inoa, nůžky Olivia Garden SilkCut a kartáč Tangle Teezer

Pršelo, hřmělo a všechno bylo takové zašedlé. Tak jsme se rozhodly i dnešní testování pojmout tak jaksi do tmava. Naši Nikolku obarvíme na černo, ostříháme černými nůžkami a učešeme černým hřebenem. Ale nebojte, nevidíme to všechno černě. 🙂 Úsměv z tváře nám nezmizel!


ROZČESÁNÍ – KARTÁČ NA ROZČESÁVÁNÍ VLASŮ TANGLE TEEZER ORIGINAL

Na rozčesávání máme osvědčeného pomocníka a naštěstí byl i v černé barvě, takže skvěle zapadl do našeho konceptu. Značka Tangle Teezer je mimo jiné špičkou v kategorii kartáčů. My použily tento kartáč, který je možné použít jak na suché tak na mokré vlasy a bezbolestně a jednoduše vlasy rozčeše. Pohodlně se drží a svou velikostí se hodí i na cesty nebo do kabelky pro každodenní úpravu. Nikolku při česání nic nebolelo a navíc to měla s mini masáží pokožky hlavy, kterou tento kartáč zvládá na jedničku.

 


BARVENÍ – LORÉAL INOA 2 60 g

Nikolka má svoje vlasy světlé, až do světlé blond, a poměrně jemné. Dosud si vlasy barvila neprofi barvami. Barevný rozdíl je tedy velký. Na mytí používá kvalitní produkty od značky Moroccanoil a o vlasy se snaží starat. Ty jsou sice jemné, ale ne nadměrně poškozené.

Protože miluje černou barvu, volba odstínu barvy byla více než na snadě….ikdyž jsme ji viděli spíše na blond, neprošlo to. 😉 Z řady značek a typů barev jsme zvolily pernamentní barvu Loréal Inoa 2, která mimo své skvělé barvící schopnosti, perfektní kryvost a absenci amoniaku, navíc obsahuje olej, který dělá tuto barvu šetrnou k vlasovému vláknu i pokožce.


                                                                                 STRIH – OLIVIA GARDEN SILKCUT

Nikolka si přála vlasy setříhat a odstranit roztřepené konečky. K ruce nám byly kadeřnické nůžky Olivia Garden SilkCut® Shear 5,75″ Matt Black Edition – matně černé. Tyto nůžky se díky ergonomickému tvarování velmi pohodlně držely a dobře se s nimi pracovalo. Střih byl hladký a přesný. Nůžky jsou lehké a desi*g*nově upravené, aby se potěšilo i oko kadeřníka a zákazníka.

Požadované zkrácení nebylo žádný problém. 🙂

 


Za nás jsme s produkty byly moc spokojené. A jak to vidí sama Nikolka?

„S barvou jsem velmi spokojená. Je stejnoměrná a vlasy se lesknou. Se střihem jsem taktéž spokojená, splnil mé očekávání a konečky po  ostříhání nebyly roztřepené, což byl můj cíl. Česání bylo příjemné, nic mne netahalo.“

 


Který z našich osvědčených produktů vyzkoušíte i vy?

 

Publikováno v Produkty, Testování



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *