Testujeme pro vás: Kérastase Curl Manifesto

V květnu jsme vám představili revoluci v péči o vlnité a kudrnaté vlasy Kérastase Curl Manifesto. Dva měsíce jsme tuto řadu zkoušeli a testovali a nyní je tu hodnocení od jedné z mnoha spokojených zákaznic.

Vlasovou kosmetiku od značky Kérastase určitě všichni znáte. Jedná se o luxusní značku velmi kvalitní kosmetiky, která je používána v kadeřnických salónech. Produkty jsou speciálně vyvinuty na míru pro každý typ vlasů. A právě řada Curl Manifesto je zaměřena na vlnité, kudrnaté a afro vlasy. Obsahuje ceramidy, které vyplňují trhliny ve vlasech, posilují oslabené vlasy a vylepšují jejich hydrataci. Manukový med je bohatý na mikroživiny, které posilují vlasy a navracejí jim lesk. Celá tato řada má krásnou jemnou vůni. Okvětní plátky tuberózy v kombinaci s květy plumérie, jasmínu a bílého pižma evokují pocit blaženosti a poklidu. V kombinaci s manukovým medem vytvářejí hřejivou, odvážnou vůni.

Dojmy a postřehy naší zákaznice:

Zákaznice testovala celou řadu, tedy hydratační krémový šampon, hydratační vyživující masku, hydratační vyživující péči, bezoplachovou péči, sprej na oživení kudrlin a vyživující olej.

„Osobně nerada střídám značky vlasové kosmetiky a zůstávám věrná tomu, co mi doporučí moje kadeřnice. V tomto směru nerada experimentuji a jsem poměrně konzervativní. Když jsem však slyšela o nové řadě Kérastase Curl Manifesto, nemohla jsem odolat a šla jsem do toho.

Šampon a maska:

„Již po nanesení malého množství šamponu do dlaně jsem byla velmi mile překvapena bohatou pěnou a příjemnou květinovou vůní. Jsem zvyklá umývat si vlasy v předklonu, během mytí neustále vymačkávám vlny, směrem od konečků k hlavě. Naberu vždy do dlaní vlasy a vmáčknu k hlavě. Po šamponu přišla na řadu maska, kterou jsem vetřela do vlasů a nechala působit 5 minut. Během působení masky jsem vlasy rozčesala kartáčem Tangle Teezer. Jinak vlasy nečešu a za sucha už vůbec ne. Způsobuje to mým vlasům krep a ničí povrch vlasů.

Hydratační péče:

Oplachuji masku a cítím, jak vlasy dostaly nový život. Na omak jsou zdravé, hladké a vyživené. Nanesu hydratační péči, opět vmačkám v předklonu do vln a následně opláchnu. Vlasy vysuším do ručníku z mikrovlákna, ale pozor, žádné drbání, pěkně vymačkat z vln přebytečnou vodu. Obyčejný froté ručník nepoužívám, je moc drsný a ničí strukturu vln.“

Gelový krém a olej:

„Před samotným foukáním nanesu do vlasů gelový krém, zapracuji ho do délek, a tím podpořím texturu vln. Jako další nanesu do vlasů bezoplachou péči proti krepatění. Tato péče redukuje krepatění, hydratuje a navíc má termoochranu do 230 °C. Nasadím na fén difuzér a začnu na nižší stupeň opět v předklonu definovat vlny sekci po sekci. Je to delší proces, ale má to svůj efekt. Na závěr jsem opět do vlasů nanesla trochu gelového krému a vyživující olej, který dodá lesk, chrání před UV zářením a hydratuje.“

Před a po:

Celkové hodnocení:

„Celkově mě celá řada Curl Manifesto velmi mile překvapila. Vlasy byly krásně jemné, vzdušné, ale zároveň pěkně definované a nezatížené. Příjemnou vůni medu a květin jsem ve vlasech cítila ještě druhý den. Díky správné péči už to nejsou jen zašmodrchané kudrliny, které překáží a schovávám je v drdolu. Nyní dochází ke zlomu, svoje vlnky začínám mít ráda a odteď je budu hrdě nosit.“ 🙂

Publikováno v Produkty, Testování



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *