Testujeme pro vás: Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage

Co testujeme tentokrát? Rozhodli jsme se otestovat vlasovou kosmetiku, která si zakládá na fér přístupu nejen k zákazníkovi, ale také k naší planetě. Značka Paul Mitchell se aktivně podílí na zachování krásy a zdraví planety Země. Navíc vyrábí produkty, které jsou kvalitní a účinné. Co je na tom pravdy? Vyzkoušíme za vás!

 

ŘADA PAUL MITCHELL TEA TREE LEMON SAGE

Co tato řada slibuje? Produkty by měly posílit vlasové vlákno, dodat mu objem, pevnost, lesk a energii. Co tato řada obsahuje? Kromě šamponu, kondicionéru a spreje pro objem vlasů můžete vyzkoušet i ampulky proti padání vlasů. My se zaměřili na objem vlasů a zkusili na vlastní vlas tyto produkty:

                                                       

     šampon pro objem                                            kondicionér pro objem                                         sprej pro objem


DOJMY PO POUŽITÍ?

Řada Tea Tree Lemon Sage vyniká vůní produktů a obsahuje přírodní výtažky z citronu, šalvěje, máty a čajovníkového oleje. Tato vůně vás opravdu okouzlí, je velmi příjemná. U spreje je o něco výraznější a více tytrýčková, ale není to nic nepříjemného, naopak. Balení šamponu a kondicionéru má klasické otevírání na uzávěr, sprej pak používáte pomocí rozprašovače. Mně se produkty dávkovaly velmi pohodlně. Nebyl problém zvolit správné množství produktu. Šampon velmi dobře pění, tedy stačí použít malé množství. Po umytí šamponem i kondicionérem mám pocit opravdu „čistých“ vlasů, které nejsou ničím zatížené. Do vlhkých vlasů se pomocí rozprašovače nanáší sprej. Po vysušení vlasů fénem mám pocit, že na vlasech „něco“ zůstalo. Určitě to ale vlasy nezatížilo. Vlasy po prvním použití všech třech produktů vypadaly plněji a nebyly zplihlé. Určitě se také nemusíte obávat vysušení, vlasy byly pěkně hydratované a navíc provoněné až do večera.

Po delším používání jsou vlasy stále plnější a drží si svůj objem i druhý den po umytí. A to ikdyž byly testovány na opravdu velmi jemných vlasech. Celkově jsem s produkty nad míru spokojená. Vlasy vypadají pěkně a nadměrně se vlivem používání produktů nemastí.

Lucka


Máte s touto řadou zkušenost i vy? Podělte se s námi o ni do komentáře. 😉

Publikováno v Produkty, Testování



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *