Valentýnský mystery box – balíček plný překvapení

Mystery boxy se mezi zákazníky eshopů stávají stále více populární. Co stojí za úspěchem tajemných krabiček?

Je to jednoduché – všichni milujeme překvapení! A pokud zrovna není vhodná příležitost k tomu, aby Vám někdo překvapení připravil, mystery box je k tomu jako stvořený. Tyto tajemné balíčky lze přizpůsobit každé cílové skupině – ať už rádi experimentujete s kosmetikou, milujete styl a oblékání nebo jste fanoušek počítačových her – pro každého lze vytvořit balíček na míru a možnosti jsou neomezené.

Princip je jednoduchý – za určitý obnos si objednáte balíček, ale jeho obsah se Vám odkryje až v momentě rozbalování.  Získáte tak několik nových produktů, jejichž hodnota několikanásobně přesahuje pořizovací hodnotu balíčku. A jaký další benefit balíčky skrývají? Hlavní výhodou je možnost vyzkoušet produkty, které byste si pravděpodobně sami nekoupili. Můžete tak snadno natrefit například na kosmetiku, která Vás v obchodě nezaujme, ale přitom Vám bude maximálně vyhovovat.

I ve Světě kadeřnictví můžete narazit na skvělý mystery box, který může být perfektním dárkem k blížícímu se svátku zamilovaných. Valentýnský mystery box obsahuje celkem 8 produktů vybraných z kategorií elektroniky, kosmetiky a dalších potřeb pro péči o vlasy i celé tělo. Pořídíte jej již za 350 Kč.

 

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *