Víno s firemním uzávěrem jako jedinečný a nezapomenutelný dárek

Dokážete si představit, že Vašemu zákazníkovi na salonu otevřete láhev skvělého vína s vlastním logem salonu či firmy? Případně ty nejvěrnější můžete obdarovat vínem s tímto jedinečným skleněným uzávěrem, který má tu skvělou výhodu, že může být opakovaně používán na jiné láhve, a tím bude Vaše logo ještě déle na očích. Skleněný vinolok je opravdu jedinečnou chloubou a pokud jednou otevřete láhev se skleněným uzávěrem, tak ho budete chtít opakovaně používat na uzavření dalších a dalších lahví.

Pokud toužíte po svém vlastním uzávěru, který bude dělat reklamu Vašemu podnikání a radost konzumentům, tak neváhejte kontaktovat www.novevinarstvi.cz, kde Vám zdarma a na míru zpracují grafický náhled vinoloku a pomohou dotáhnout celou realizaci od začátku až do konce. Minimální odběr pro jedinečný vinolok je 150 lahví vína. Cenu Vám vytvoří na míru podle přesného počtu kusů. 

Obdarujte své věrné zákazníky a ochodní partnery a vytvořte tak nezapomenutelnou vzpomínku na návštěvu ve Vašem salonu. 🙂

U řady odrůdových vín CÉPAGE, která jsou uzavřena právě tímto skleněným uzávěrem, Vám NOVÉ VINAŘSTVÍ nabízí možnost opatřit Vinolok logem Vaší společnosti. Váš zákazník nebo obchodní partner tak dostane dárek v podobně kvalitního moravského vína s připomínkou Vaší firemní identity.

NOVÉ VINAŘSTVÍ bylo založeno v roce 2005 v Drnholci, zhruba 20 km od Mikulova v blízkosti Pálavských vrchů. Dnes hospodaří na téměř 140 ha vinic v Mikulovské podoblasti. Od počátku se NOVÉ VINAŘSTVÍ soustředí na výrobu vysoce kvalitních nejen odrůdových vín výhradně z vlastních hroznů. V roce 2006 přišlo na trh jako první vinařství v České republice se skleněným uzávěrem Vinolok od českého výrobce Preciosa. Jde o velmi praktický a elegantní uzávěr láhve vína, který může sloužit i jako reklamní předmět.

Už jste slyšeli o pojmu „francouzský paradox“? Vědci a lékaři se pozastavují nad skutečností, jak je možné, že Francouzi, coby náruživí konzumenti tučných jídel a červeného vína, patří mezi národy s nejnižším procentem kardiovaskulárních onemocnění. V této souvislosti je nejčastěji spojován antioxidant resveratrol, jehož další oceňovanou vlastností je aktivace metabolismu nebo skupiny enzymů sirtuin mající vliv na délku života. Tento přírodní antioxidant se přirozeně nachází ve slupkách modrých hroznů a jejich macerací přechází do výsledného produktu, tedy červeného vína. Ve spolupráci s VŠCHT v Praze dokázalo NOVÉ VINAŘSTVÍ vyvinout postup výroby bílých vín s vyšším obsahem zmíněného resveratrolu bez ovlivnění aromatiky, chuti i standartní barvy, a tak si můžete dopřát s resveratrolem i vína bílá. Tato vína můžete ochutnat z odrůd Tramín červený, Veltlínské zelené, Chardonnay a Ryzlink rýnský.

Kombinace antioxidantů ve víně a elegantního skleněného uzávěru s logem Vaší společnosti bude skvělým dárkem pro Vaše přátelé, obchodní partnery i zákazníky.

Pro více informací navštivte www.novevinarstvi.cz nebo kontaktujte obchodního zástupce obchod@novevinarstvi.cz a na telefonním čísle 724 564 271 nebo 519 519 082.

Publikováno v Ostatní

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *