Vyhrajte balíček produktů L’Oréal Professionnel z nové řady Curl Expression v hodnotě více než 2300 Kč

Jste hrdou majitelkou vlnitých nebo kudrnatých vlasů? Chcete Vašim kadeřím dopřát ucelenou péči, která nejenže dodá vlasům hydrataci, ale také vyhladí a definuje vlny a kudrliny? V tom případě pro Vás máme skvělou zprávu – značka L’Oréal Professionnel přichází s novou řadou pro vlnité a kudrnaté vlasy Curl Expression! A co více – připravili jsme si pro Vás soutěž o vybrané produkty z této řady v hodnotě více než 2 300 Kč!

Co výherní balíček obsahuje?

Výherní balíček obsahuje výběr pěti produktů z řady Curl Expression, které by neměly chybět v žádné péči o vlnité a kudrnaté vlasy. Pojďme se na ně podívat blíže.

Čisticí šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 300 ml

Šampon s gelovou konzistencí, která mu umožňuje proniknout až k pokožce hlavy a jemně vyčistit vlasové vlákno v celé délce a odstranit z něj denně nashromážděné nečistoty. Složení obohacené o glycerin, Urea H složku a semeno ibišku vlasy intenzivně hydratuje a pečuje o ně po celé jejich délce. Šampon zároveň neobsahuje sulfáty, parabeny ani silikony a je tak k vlasům velmi citlivý. Díky tomu jsou výsledné vlny a kudrliny krásně jemné a vyhlazené.

Hydratační maska pro vlnité a kudrnaté vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 250 ml

Dopřejte svým vlasům péči jako od kadeřníka s touto intenzivně hydratační maskou pro vlnité a kudrnaté vlasy. Máska má velmi jemnou balzámovou konzistenci, díky které se do vlasů okamžitě vstřebává a uzamyká v nich vlhkost, zabraňuje krepatění vlasů a usnadňuje jejich rozčesávání. Výsledkem jsou tak až 2x více lesklé vlasy s jasně definovanými vlnami a kudrlinami.

Multifunkční krémová pěna pro vlnité a kudrnaté vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 250 ml

Multifunkční krémová pěna propůjčuje vlnitým a kudrnatým vlasům až 10 výhod. Pěna vlasy hluboce hydratuje, zpevňuje, posiluje vlasové vlákno a zanechává pružné a na dotek jemné vlny a kudrliny. Díky lehké struktuře připomínající šlehačku se pěna velmi snadno vstřebává a je tak vhodná pro celou řadu stylingů.

1. hydratace
2. definice
3. posílení
4. ochrana proti vlhkosti
5. termoochrana až do 230 °C

6. uhlazený vzhled
7. snadná aplikace
8. poddajnost
9. ochrana před třením
10. kompatibilní s mnoha druhy stylingů

Urychlovač vysoušení vlnitých a kudrnatých vlasů Loréal Professionnel Curl Expression – 150 ml

U vlnitých a kudrnatých vlasů je jejich vysoušení základem pro vznik krásných vln a kudrlin. Ať již k sušení využíváte fén s difuzérem nebo vlasy necháváte volně uschnout, jistě oceníte tento bezoplachový sprej urychlující vysoušení. Sprej zkracuje dobu vysoušení vlasů až o 37 %, dodává vlasům hydrataci a chrání vlasy před krepatěním po dobu až 48 hodin. Navíc vlasy chrání před škodlivými účinky tepla až do 230 °C.

Oživující sprej pro vlnité a kudrnaté vlasy Loréal Professionnel Curl Expression – 190 ml

Tento bezoplachový sprej je ideálním pomocníkem pro oživení tvaru vln a kudrlin. Aplikátor sprej rozprašuje do podoby jemné mlhy a napomáhá tak snadnému vstřebání do vlasového vlákna. Výsledkem jsou pružnější a až 6x více definované vlny a kudrliny s ochranou proti krepatění po dobu až 48 hodin.

Jak produkty používat?

Jak správně tyto produkty používat a hlavně v jakém pořadí? Je to snadné!

  1. Nejprve si do vlhkých vlasů naneste přiměřené množství gelového čistícího šamponu. Šampon do vlasů jemně vmasírujte než se vytvoří bohatá pěna. Důkladně pak vlasy opláchněte.
  2. Abyste vlasům dodali dostatečnou hydrataci, pokračujte nanesením masky do délek ručníkem vysušených vlasů a nechte 10 minut působit. Důkladně opláchněte.
  3. Abyste vlnám a kudrlinám dodali jasný tvar, vmačkejte malé množství multifunkční krémové pěny do délek ručníkem vysušených vlasů.
  4. Dalším krokem je vysoušení vlasů. Ať už vlasy sušíte fénem nebo je necháváte volně uschnout, pro jejich rychlejší vysušení, dodání lesku a ochranu proti krepatění aplikujte do vlhkých vlasů urychlovač vysoušení.
  5. V poslední řadě přichází na řadu oživující sprej, který vlny a kudrliny definuje a dodá jim pružnost. Natříkejte tento sprej na suché vlasy každé ráno ihned po probuzení a vlasy rukou promačkejte.

Také už se nemůžete dočkat, až tuto novou řadu vyzkoušíte? Jako třešničku na dortu můžeme prozradit, že tato řada dodá vlnitým a kudrnatým vlasům nejen potřebnou hydrataci a definici, ale také Vaše vlasy provoní úžasnou vůní! Zajímá Vás více informací i o dalších produktech této řady? V tom případě pro Vás máme článek věnovaný představení celé řady Curl Expression.

Jak soutěžit? 🤔

1) Dejte ❤ na fotku
2) Sledujte náš profil @svetkadernictvi.cz
3) Sletujte profil @lorealpro
4) Do komentáře označte někoho, kdo by se soutěže také rád zúčastnil
5) Napište, jaký z produktů této řady byste rádi vyzkoušeli

❌ Účastníci s více než jedním komentářem nebudou do slosování zařazeni!

🗓 Soutěž trvá do středy 8. 6. 2022 – následující den budou ve stories vyhlášeni 2 výherci 🏆

Pravidla soutěže:

Organizátor soutěže

Organizátorem soutěže o produkty z řady Curl Expression od značky L´Oréal Professionnel (dále jen „soutěž“) je Detail – Hair style s.r.o., se sídlem Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (dále jen „organizátor soutěže“).

Účast v soutěži

1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 15 let věku.
2. Účastníci soutěže musí mít trvalé bydliště v České republice nebo na Slovensku. Zaslání výhry do zahraničí není možné.
3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, tj. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.
4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu (jméno a příjmení, adresa, telefon, emailová adresa). Účastí v soutěži účastník zároveň souhlasí s pravidly soutěže.

Průběh soutěže

1. Soutěž probíhá od 2. 6. 2022 do 8. 6. 2022 a to výhradně na instagramovém profilu organizátora soutěže (svetkadernictvi.cz) (dále jen „instagram“).
2. Principem soutěže je splnit úkoly zadané organizátorem.
3. Zadavatel si vyhrazuje právo soutěžní otázku i úkoly jakkoli měnit.
4. Výhercem se stává účastník, který splní veškeré úkoly uvedené výše v odst. III a je vylosován organizátorem soutěže.
5. Výherce obdrží dárek s dárkovou sadou Kérastase Resistance
6. Výherce bude nejpozději do 9. 6. 2022 kontaktován přes Instagram ve zprávách.
7. Výhra bude zaslána na poštovní adresu, kterou výherce uvede (náklady spojené se zasláním výhry hradí organizátor soutěže). Doručovací adresa musí být v České republice nebo na Slovensku.
8. Jestliže výherce odmítne výhru převzít nebo nezareaguje na výherní zprávu do 14 dnů, výhra připadá v pořadí dalšímu vybranému účastníkovi soutěže.

Společná ustanovení

1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout, nemají však nárok na žádnou věcnou, finanční ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.
2. Organizátor soutěže nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v zaviněném jednání organizátora soutěže.
3. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže.
4. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
5. Originál těchto pravidel je uložen v sídle společnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a zde na blogu.
6. Tyto soutěžní podmínky jsou účinné od 2. 6. 2022.

Publikováno v Soutěže



4 komentáře u “Vyhrajte balíček produktů L’Oréal Professionnel z nové řady Curl Expression v hodnotě více než 2300 Kč

  1. Jana Hovorková Reagovat

    Vyzkoušela bych šampon pro barvené vlasy a melirovane

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *