Zapojte se do soutěže o suchý šampon Kérastase Fresh Affair a baretku Kérastase Club

SOUTĚŽ UKONČENA

Soutěž o Kérastase Fresh Affair a baretku.

Nemohli jsme se dočkat, až vypustíme do světa tuhle soutěž! A co že to vlastně jde? Odpovězte na soutěžní otázku zveřejněnou od 26.3.2021 na našem facebooku a vyhrajte stylovou baretku a novinku značky Kérastase, suchý šampon Fresh Affair. A že je to skutečně bomba si počtěte na našem webu.

Jak soutěžit?

  1. Sledujte náš Facebook a Instagram (svetkadernictvi.cz).
  2. Odpovězte na soutěžní otázku (Co umí rýžový škrob obsažený v suchém šamponu Kérastase Fresh Affair?) v komentářích pod soutěžním příspěvkem do 4.4.2021.

Udělejte radost i vy nám a sdílejte soutěž mezi své přátele. Nechte i je potěšit se skvělou výhrou.♥

Suchý šampon Kérastase Fresh Affair a soutěž.


Pravidla soutěže o produkt Kérastase Fresh Affair a baretku Kérastase

I. Organizátor soutěže
Organizátorem soutěže o produkt suchý šampon Kérastase Fresh Affair a růžovou baretku Kérastase (dále jen „soutěž“) je Detail – Hair style s.r.o., se sídlem Velké Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ594 01, IČ: 29211701, DIČ: CZ29211701 (dále jen „organizátor soutěže“).

II. Účast v soutěži
1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 15 let věku.
2. Účastníci soutěže musí mít trvalé bydliště v České republice. Zaslání výhry do zahraničí není možné.
3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, tj. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.
4. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu (jméno a příjmení, adresa, telefon, emailová adresa). Účastí v soutěži účastník zároveň souhlasí s pravidly soutěže.

III. Průběh soutěže
1. Soutěž probíhá od 26. 3. 2021 do 4. 4. 2021 a to výhradně na facebookovém profilu organizátora soutěže https://facebook.com/svetkadernictvi (dále jen „facebook“).
2. Principem soutěže je splnit úkoly zadané organizátorem a to:

  • Sledovat facebookový profil (https://www.facebook.com/svetkadernictvi) organizátora soutěže.
  • Sledovat instagramový profil organizátora soutěže (svetkadernictvi.cz).
  • Odpovědět na soutěžní otázku v komentářích pod soutěžním příspěvkem na Facebooku do 4.4.2021.

Zadavatel si vyhrazuje právo soutěžní otázku i úkoly jakkoli měnit.
3. Výhercem se stává pět, organizátorem soutěže vybraných, účastníků, kteří splní veškeré úkoly uvedené výše v odst. III.,2. Každý z výherců obdrží dárkovou tašku s produktem: suchý šampon Kérastase Fresh Affair a růžovou baretku Kérastase Club. Zákazník/soutěžící si nemůže z produktů vybírat či si jakýkoli z nich nárokovat.
4. Výherci budou nejpozději do 14. 4. 2021 kontaktováni přes Facebook ve zprávách.
5. Výhra bude zaslána na poštovní adresu, kterou výherce uvede (náklady spojené se zasláním výhry hradí organizátor soutěže). Doručovací adresa musí být v České republice.
6. Jestliže výherce odmítne výhru převzít nebo nezareaguje na výherní zprávu do 14 dnů, výhra připadá v pořadí dalšímu vybranému účastníkovi soutěže.

IV. Společná ustanovení
1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout, nemají však nárok na žádnou věcnou, finanční ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.
2. Organizátor soutěže nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v zaviněném jednání organizátora soutěže.
3. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže. Je oprávněn rozhodnout o všech otázkách týkajících se soutěže podle vlastního uvážení a s konečnou platností.
4. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
5. Originál těchto pravidel je uložen v sídle společnosti Detail – Hair style s.r.o. na adrese Třebíčská 1678/60, Velké Meziříčí a zde na blogu.
6. Tyto soutěžní podmínky jsou účinné od 26. 3. 2021.

 

Publikováno v Soutěže



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *