Změna barvy vlasů? Kdykoliv a ihned!

Zdá se vám vaše barva vlasů fádní? Chtělo by to změnu, ale nemáte čas jít ke kadeřníkovi nebo vlastně vůbec nemáte jistotu, jestli vybraný odstín bude to pravé ořechové? V dnešní době to přeci není žádný problém. Jednoduché řešení přináší make-up na vlasy Colorful Hair Flash od Loréal Professionnel.

 

9 odstínů pro všechny

S 9 různými odstíny a nekonečným množstvím variant aplikace okamžitě proměníte svoji vizáž. Ať máte vlasy blond, zrzavé nebo havraní černé, make-up Flash vytvoří nádherný barevný výsledek i bez nutnosti zesvětlování či jiné úpravy vlasů. Barevný efekt vydrží do umytí vlasů, takže můžete zkoušet, experimentovat a míchat dle libosti. Zvolte barevný odstín a během několika minut můžete být úplně jiný člověk.

 

Nekonečné množství variant

Colorful Hair Flash je skvělým nástrojem pro rychlou změnu. Rozsah barevného efektu si zvolíte sami – na dlouhých i krátkých vlasech máte nesčetné množství variant – jednotlivé pramínky, konečky, obrazce, barevná ofina nebo číro, jemná pastelová balayage nebo výrazné kontury – vše je ve vašich rukou. Nádherných barevných efektů dosáhnete i v trendy zapletených copech a jiných kreativních účesech, kde můžete barvu aplikovat lokálně a podtrhnout tak jen určitou část účesu.

Aplikace

Aplikace je velice snadná – barvicí gel můžete aplikovat přímo na vlasy štětečkem, houbičkou nebo pouze konečky prstů. Po zaschnutí už jen dotvoříte finální styling. Vyberte si jeden z připravených odstínů nebo si namíchejte svůj originální odstín a ukažte, jak jste výjimečná.

 

Který z tipů profesionálů Loréal zvolíte?

 

 

Publikováno v Produkty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *