KERATIN – zázrak v péči o poškozené vlasy

Dejte sbohem poškozeným a suchým vlasům bez lesku! Vyzkoušejte keratin! V reklamách, na sociálních sítích, v článcích na internetu. Určitě nejen tam jste se setkali s tímto zázrakem pro suché a poškozené vlasy – keratinem. Je ale opravdu tak unikátní? Dokáže to, co je mu přisuzováno? Není to pouze marketingový trik? Pojďme se na to podívat blíže.

Keratin je vysoce mechanicky odolná a chemicky nereaktivní makromolekulární bílkovina, která se vyskytuje u všech savců. To zní docela složitě, ale dá se pod tím konkrétně něco představit? Určitě! Proteiny, tedy i keratin, jsou zjednodušeně stavební látky, které podporují přirozenou ochrannou funkci vlasů, pokožky a nehtů, a současně je hydratují a udržují vláčné.

V produktech vlasové kosmetiky se používá tzv. hydrolyzovaný keratin. Ten má podobu jemně žluté tekutiny a najdete jej v řadě produktů jako jsou například šampony, masky, spreje nebo kondicionéry. Úlohou keratinu v těchto produktech je zejména chránit vlas, posilovat jej a co možná nejvíce snižovat jeho poškození.

Jak to keratin dokáže? Při aplikaci se silně váže hluboko ve vlasové kutikule, kde pomáhá obnovit keratin, který už vlas obsahuje, a vyhlazuje povrch vlasu se zpevňujícím efektem. Účinně tak vlasové vlákno posiluje, snižuje jeho poškození, navrací mu původní elasticitu, zabraňuje lámání a dodává krásný lesk a zdravý vzhled.

Díky těmto prokázaným pozitivním vlastnostem naleznete produkty s keratinem v širokém portfoliu různých značek. My jsme si pro Vás připravili výběr těch opravdu nejlepší produktů, které trh nabízí!

Řada pro poškozené vlasy s keratinem Inebrya Ice Cream Keratin – tato řada vlasové péče obsahuje celý soubor produktů s keratinem. Ať už například šampon, maska nebo sérum, všechny produkty z této řady zajistí účinnou regeneraci poškozených, vysílených a krepatých vlasů se sklonem k lámání.

Řada péče pro podporu růstu vlasů Kérastase Resistance Extentioniste
– úkolem této řady je posílení vlasového vlákna v celé jeho délce. Šampon, kondicionér, maska, sérum i termoochraná péče obsahují keratin, který dostane vlasové vlákno zpět do kondice a podpoří tak jeho růst.

Řada pro extrémně poškozené vlasy Subrina Professional Care Keratin – keratin si snadno poradí i s extrémně poničenými vlasy. Proto je receptura péče, masky, bezoplachové pěny i ampulek o tuto složku obohacena a dodává tak vlasům intenzivní výživu a mění je na silné, pružné a zdravé.

Produktů, které Vám můžeme doporučit, je však mnohem více! Pod článkem tak naleznete odkazy přímo na jednotlivé produkty. Tak neváhejte, nakupte a dejte svým vlasům druhou šanci!


Publikováno v Produkty



  Poslední šance


1.526,- Kč  + DOPRAVA ZDARMA 

Keratinová kúra pro obnovení poškozených vlasů Mila Rich Therapy - 12 x 24 ml

Skladem 20 a více ks


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *