Máte suché a lámavé vlasy? Produkty Alterna Bond Repair vyřeší Váš problém!

Po zdravých a krásných vlasech touží každá žena. Bohužel ale existuje řada faktorů, které negativně ovlivňují kvalitu vlasů. Ať už jde o chemické poškození, jako je opakované barvení a zesvětlování, nebo mechanické poškození, jako je špatné rozčesávání nebo častá tepelná úprava vlasů. Vlasy tak často bývají křehké, lámavé, s roztřepenými konečky a nedostatkem hydratace.

Alterna Bond Repair – až o 99,74 % nižší lámavost vlasů!

Alterna přichází s řešením – vylepšenou řadou Bond Repair, která zajistí dokonalou obnovu a ochranu Vašich vlasů. Šampon, kondicionér i maska jsou speciálně určeny pro poškozené vlasy. Obnovují narušené vlasové vlákno, zacelují roztřepené konečky, zmírňují krepatost a zanechávají vlasy nádherně jemné a lesklé.

Složení, které je nově obohacené o marakujový olej získaný z udržitelného zdroje, hloubkově vyživuje vlasové vlákno a obnovuje přirozenou hydrataci vlasů. Přispívá také ke snížení třepení konečků a napomáhá zamezit lámavosti vlasů.

Caviar Bond Enforcing je unikátní technologie, kterou produkty z řady Bond Repair disponují. Tato speciální technologie zajišťuje opravu a ochranu vlasového vlákna.

Šampon a kondicionér pro každodenní péči

Pro každodenní péči je ideálním pomocníkem šampon s kondicionérem Alterna Bond Repair, neboť společnou silou podporují obnovu porušeného vlasového vlákna a zacelují roztřepené konečky vlasů. Unikátní složení posiluje slabé vlasy a stará se o jejich výživu. Zároveň také významně omezují lámavost vlasů a chrání je před teplem. Vlasy jsou po použití šamponu s kondicionérem krásně jemné, lesklé a vyhlazené.

Jaké hlavní zdokonalení toto duo přináší?

snižení lámavosti o 99,7 %

Je to opravdu tak! Klinické studie ukázaly, že při společném použití šamponu a kondicionéru dochází ke snížení lámavosti vlasů až o 99,74 %.

o 250 % více lesku

o 40 % více hebkosti

Bez hloubkové hydratace nebudou Vaše vlasy nikdy vyživené a zdravé. V případě, že jsou vlasy opravdu poškozené, standardní péče, tedy použití šamponu a kondicionéru, nebude dostatečná.

Maska jako S.O.S. intenzivní péče

Hloubkově hydratační a pečující maska Alterna Bond Repair Masque představuje nenahraditelný krok při nápravě Vašich vlasů. Obnovuje poškozené vlasové vlákno, intenzivně ho vyživuje a pečuje o něj. Zároveň dodává vlasům sametovou hebkost, jemnost i zářivý lesk. Roztřepené konečky vlasů jsou zacelené, posílené a už na pohled zdravější. Aby bylo použití masky co možná nejpohodlnější, nově je součástí balení zabudovaná špachtle, která umožňuje pohodlnou aplikaci.

Co nové složení masky vlasům dodává?

o 160 % více hebkosti

o 12 % více lesku

o 39 % více jemnosti

Maska zároveň chrání vlasy před každodenním poškození tím, že stejně jako šampon a kondicionér, významně snižuje lámavost vlasů a to až o 90 %!

Náš tip? Pro maximální účinek kombinujte s dalšími produkty z řady Bond Repair! Využijte efekt séra 3v1 pro ještě větší lesk a hebkost nebo proteinový krém pro maximální ochranu před teplem až do 232 °C. Skvělým pomocníkem bude i obnovující pěna, která usnadňuje rozčesávání vlasů a pomáhá zacelit vlasové vlákno. Nebojte se dodat svým vlasům i řadu potřebných vitamínů v ochranném spreji. Pokud chcete Vaše vlasy dokonale hebké a poddajné, využijte schopností nočního bezoplachového séra.

Myslíme na Vaše vlasy i na přírodu

Je pro Vás důležitá ochrana přírody a myslíte si, že je třeba chránit životní prostředí? Oceňujete snahu o výrobu obalů, které jsou ohleduplné k životnímu prostředí? Pak Vás určitě potěší, že se značka Alterna rozhodla, že obaly produktů z řady Bond Repair budou vyrobeny z 50% PCR plastu, který je šetrný k životnímu prostředí. Zároveň přišli s novou technologií Thin Wall, která využívá méně plastu a díky tomu mohout vyrábět flexibilnější a uživatelsky příjemnější lahvičky.

Publikováno v Produkty



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *