Bezoplachová maska K18: Nový způsob, jak obnovit a posílit vlasy

Bezoplachové masky na vlasy se stávají stále populárnější volbou v péči o vlasy. Jednou z novinek v této kategorii je bezoplachová maska na vlasy K18, která by měla disponovat až zázračnými účinky.

Vlasy jako nové – bez ohledu na to, čím si prošly! To je přesně to, co maska slibuje. V tomto článku se podíváme na to, co tuto masku na vlasy činí tak speciální a zda skutečně stojí za investici.

Maska K18 je k dostání v balení o objemu 5 ml a 50 ml.

Co značka K18 nabízí?

K18 Biomimetic HairScience je inovativní značka specializující se na péči o poškozené vlasy. Její produkty využívají jedinečnou technologii, která napodobuje přirozené složení vlasů a zlepšuje schopnost vstřebávání účinných látek. Tato značka se tak zaměřuje na obnovu a posílení vlasových vazeb, což má za následek viditelné zlepšení zdraví a síly vlasů.

Značka K18 Biomimetic HairScience byla založena v roce 2016 ve městě San Francisco v Kalifornii. Je tedy relativně nový hráč na trhu s péčí o vlasy, ale již si získala pozornost a uznání právě díky svému unikátnímu přístupu k ošetřování vlasů. Hlavním produktem značky K18 je bezoplachová maska na vlasy, která slibuje opravit a obnovit poškozené vlasy během pouhých 4 minut.

Jakou inovativní technologií maska disponuje?

Maska K18 je inovativní tím, že dokáže opravit a zlepšit poškození vlasů na molekulární úrovni. Tento účinek je dosažen díky patentované technologii nazývané Bioactive Peptide. Technologie byla vyvinuta skupinou vědců pod vedením prof. Artura Cavaco-Paula z Centra biologického inženýrství na University of Minho a Solfarcos Technologies.

K18Peptide™ – byl patentován po desetiletí zkoumání a testování 1 242 dekapeptidů, které tvoří celý proteom keratinu. Tato molekula přenáší aminokyseliny do vlasového kortexu, aby došlo k opětovnému propojení keratinových řetězců a obnově disulfidových vazeb, což navrátí kadeřím jejich původní mladistvý vzhled.

Co tato inovativní technologie přináší?

Bioactive Peptide umožňuje hloubkovou regeneraci a posílení vlasových vazeb. Tato technologie je totiž schopna proniknout do vlasového vlákna, kde se váže na poškozené vlasové proteiny a obnovuje je. Vlasy tak hloubkově uzdravuje, znovu spojuje keratinové řetězce rozbité chemickými službami a integruje se s pramenem pro pružnost a stálost. Díky tomu jsou vlasy okamžitě viditelně zdravější a pevnější.

Ale nejen to! Tato technologie léčí poškození způsobené odbarvováním, barvou, chemickými látkami, tepelným a mechanickým stylingem. Obnovuje sílu, měkkost, hladkost a lesk vlasů. Eliminuje také poškození, roztřepené konce a snižuje blednutí barvy.

Zobrazit video
Pro zobrazení videa přímo na stránce je nutné souhlasit s analytickými cookies.
 Nastavení cookies

Maska také obsahuje řadu dalších aktivních složek, jako jsou hydratační látky a antioxidanty, které pomáhají chránit vlasy před dalším poškozením.

Jaké jsou další výhody, které maska nabízí?

Maska K18 se kromě unikátních technologie liší od běžných vlasových masek tím, že nevyžaduje oplachování. To znamená, že po nanesení na vlasy není třeba ji vyplachovat vodou. Tato metoda umožňuje, aby se účinné složky masky vstřebaly hlouběji do vlasového vlákna a poskytovaly dlouhotrvající hydrataci a obnovu.

Aplikace bez potřeby následného oplachování je pro mnoho lidí velkým plusem, protože jim ušetří čas a úsilí, zejména když mají dlouhé nebo husté vlasy.

Maska K18 se používá na vlhké vlasy po umytí a je určena pro všechny typy vlasů. Může být aplikována jako samostatný produkt nebo v kombinaci s jinými produkty. Mnoho uživatelů uvádí, že se maska rychle vstřebává a nezanechává mastný nebo lepkavý pocit, což je další významné plus.

Složení masky je veganské, netestované na zvířatech a šetrné k barvě vlasů. Maska neobsahuje parabeny, sulfáty, ftaláty, silikony ani umělá barviva.

Opravdu se vyplatí do masky investovat?

Celkově lze říci, že maska K18 je inovativním produktem s unikátní technologií, který pomáhá obnovovat vlasy. Je vhodná pro každého, kdo trpí poškozenými vlasy, bez ohledu na jejich typ a stav. Maska je snadno aplikovatelná a poskytuje rychlý a viditelný výsledek. To ji činí ideální pro ty, kteří chtějí rychle a efektivně obnovit své vlasy, aniž by museli strávit hodiny v koupelně.

Nicméně je důležité si uvědomit, že výsledný efekt masky K18 může být ovlivněn řadou faktorů. Pokud si nejste jisti správnou péči o vaše vlasy, určitě bychom vám doporučili konzultaci s vaším kadeřníkem, který vám doporučí ideální frekvenci používání.

Za nás ale dáváme této masce jednoznačné ano!

Publikováno v Produkty



-20%
  AKCE do 29.03.
1.512,- Kč 1.890,- Kč  + DOPRAVA ZDARMA 

Bezoplachová maska pro obnovu poškozených vlasů K18 Hair Molecular Repair Mask - 50 ml

Skladem 20 a více ks


-31%
  AKCE do 30.04.


3 komentáře u “Bezoplachová maska K18: Nový způsob, jak obnovit a posílit vlasy

  1. Andrea Reagovat

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Je nutné použít (po nanesení masky ) thermo ochranu( používám (Matrix Insta cure) před fénováním, nebo mohu ihned vlasy tepelně upravit bez ničeho dalšího? 😊 děkuji

  2. Pingback: Termoochrana – klíč ke krásným a zdravým vlasům – Blog | Svět kadeřnictví.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *