NOVINKA: Obnova molekulární struktury poškozených vlasů s Absolut Repair Molecular od L’Oréal Professionnel

Co způsobuje poškození vlasů?

Vlasy mohou být poškozeny řadou faktorů a následně mohou ztratit svoji zdravou strukturu a vzhled. Pojďme si shrnout ty nejdůležitější faktory, které vlasy poškozují:

  1. Tepelné stylingové nástroje: K poškození vlasů může dojít nadměrným používáním tepelných stylingových nástrojů, jako jsou fény na vlasy, žehličky a kulmy. Vysoká teplota může vlasy vysušit a narušit jejich strukturu. Proto vždy chraňte své vlasy termoochrannými produkty.
  2. Nadměrné barvení a chemické úpravy: Časté barvení, odbarvování, ale i trvalá ondulace a další chemické úpravy oslabují vlasové vlákno. Vlasy se tak stávají křehčí a sušší.
  3. Nesprávná vlasová kosmetika: Používání šamponů, kondicionérů, masek a stylingových produktů, které neodpovídají Vašemu typu vlasů mohou vlasům spíše uškodit. Nedostatek hydratace a nutričních látek ve vlasové kosmetice mohou vlasy oslabit. Doporučujeme vždy používat profesionální vlasovou kosmetiku.
  4. Mechanické poškození: Přílišné napínání vlasů při česání a nošení účesů, které táhnou ve vlasech, může vést k jejich lámání a poškození.
  5. UV záření: Sluneční paprsky a extrémní podmínky mohou vlasy vysušit a poškodit. Proto doporučujeme vždy používat ochranu vlasů před sluncem!
  6. Nedostatek živin: Špatná strava a nedostatek bílkovin, vitamínů a minerálů ovlivňuje zdraví vlasů a způsobuje jejich oslabení a křehkost. Nezapomeňte tedy pečovat o svoje vlasy nejen zvenku, ale i zevnitř :-).

Vědecký objev – Absolut Repair Molecular

Pokud je vlas poškozený, je jeho molekulární struktura skládající se z peptidů oslabená. Většina peptidů je ale příliš velká na to, aby se dala zavést dovnitř vlasového vlákna, a proto je takové poškození téměř nevratné. L’Oréal Professionnel přichází s řadou Absolut Repair Molecular s obsahem 2% Peptides bonder a 5 aminokyselin. Vůbec poprvé se vědcům z laboratoří L’Oréal Advanced Research podařilo peptidy rozložit a zavést jejich jednotlivé části do vlasového vlákna. Jakmile se tyto části dostanou dovnitř, mohou znovu vytvořit a obnovit molekulární strukturu vlasu a navrátit vlasům sílu a pružnost!

Zobrazit video
Pro zobrazení videa přímo na stránce je nutné souhlasit s analytickými cookies.
 Nastavení cookies

Domácí 3fázová rutina pro poškozené vlasy

Krok 1 – Šampon. Luxusní textura šamponu čistí vlasy, usnadňuje rozčesávání a přináší vysokou úroveň péče. Šampon je vhodný pro všechny typy poškozených vlasů, bez ohledu na jejich texturu. Je tedy ideální pro barvené, zesvětlené i přírodní vlasy.

Krok 2 – Oplachovací sérum. Okamžitá a viditelná proměna vlasů. Vlasy jsou lesklejší a hebčí. Sérum se ihned vstřebává do vlasového vlákna a mezi výhody patří i to, že nezanechává nános na povrchu vlasu. Sérum je určené pro použití místo běžné masky.

Krok 3 – Bezoplachová maska. Lehká textura okamžitě proniká dovnitř vlasového vlákna, které se ihned stává lesklé, hebké a zdravé na pohled i přirozené na dotek. Zároveň jsou vlasy chráněné proti vnějším vlivům včetně negativních účinků tepla až do 230 °C. 

Jaké jsou výsledky používání domácí rutiny?

Díky Absolut Repair Molecular budou Vaše vlasy až o 97 % silnější a pružnější s přirozeným pohybem. 3fázová rutina dodá Vašim vlasům až o 52 % více hebkosti a o 85 % větší ochranu proti krepatění.

Publikováno v Produkty



2 komentáře u “NOVINKA: Obnova molekulární struktury poškozených vlasů s Absolut Repair Molecular od L’Oréal Professionnel

  1. Pingback: Termoochrana – klíč ke krásným a zdravým vlasům – Blog | Svět kadeřnictví.cz

  2. Pingback: Velikonoční SOUTĚŽ o sadu produktů Loréal Professionnel Absolut Repair Molecular v hodnotě více než 1700 Kč! – Blog | Svět kadeřnictví.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *